KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / BABYSHOP

En voi uskoa, että vielä muutama viikko sitten ulkona tarkeni syysvaatteissa. Nämä kuvat on otettu lämpimänä iltana, kun kävimme mummulan takapihalla kuvaamassa Nöpsyn suosikkikenkäparin ja uuden hupparin. Lippis on aikanaan saatu Kiddow-merkiltä, joka on kotimainen pienehkö merkki. Tässä postauksessa keskityn kuitenkin muutamaan muuhun merkkiin, joista ensimmäinen on tuon hupparin valmistaja Papu.

Postaus on tehty yhteistyössä Babyshopin kanssa. Se mielletään usein luksusmerkkejä (kuten Kenzo tai muut hintavammat “aikuisten brändit”) myyväksi lastenvaatekaupaksi, mutta minä tosiaan tahdoin tuoda esille tätä nettikaupan eri puolta. Babyshop nimittäin myy myös muutamia tarkoin valittuja suomalaisia merkkejä, joista kerron suosikkini nyt. On upea törmätä oman maan merkkeihin luksusmerkkien seassa. Tuntuu, että Suomi on saanut jalkansa oven väliin ja tunkee nyt maailmalle laatu ja kestävyys valttikortteinaan.

Papu tuli meille tutuksi klassisista polvipaikkaleggareista, joita Nöpsyllä on ollut jo useissa väreissä. Mielestäni Papu on yksi kivoimpia kotimaisia lastenvaatemerkkejä. Papun ehdoton vahvuus on tuottaa eettisesti tyylikkäitä vaatteita, joiden mallit ovat ajattomia ja unisex-kuosit kiehtovia. Fiilis ei ole liian lapsellinen, mutta juuri sopivan lapsekas kuitenkin. Tässä Papun hupparissa* on rento malli ja se tulee kivasti pepun päällä. Parasta siinä on kuitenkin runsas luomupuuvillainen kaulus, joka laskeutuu taakse isoksi hupuksi.

Entä muistatko vielä nuo kotimaisen Reiman kengät? Kirjoitin niistä kerran kokonaisen ylistyspostauksen ja sen jälkeen meille on ostettu niitä lisää useita pareja. Wetter Wash -kenkäpari* on yksinkertaisesti nerokas. Jo se, että kengät ovat konepestävät(!), riittää syyksi ostaa ne loskaisen Suomen sääolosuhteisiin, mutta vuoden takainen VEDENPITÄVÄ arvioni kengistä tiivistää oleellisen: “Lopulta kengät näyttivät siltä, että ne painavat jalassa tonnin ja niistä voi puristaa litran vettä sisällä. Riisuttuani kengät, sain kuitenkin syyn hymyillä tyytyväisenä. Pojan sukat olivat aivan kuivat. Ai niin, ja plussana näistä on mainittava venyvät nauhat, joiden ansiosta 3-vuotias saa nämä itse helposti jalkaan ja pois.

Onko sinulle suosikkia suomalaisista lastenvaatemerkeistä? Tutustu Papun koko valikoimaan täällä* ja Reiman tuotteisiin täällä*! :)

*kaupallinen linkki