KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / JOLLYROOM

SIS. *KAUPALLISIA LINKKEJÄ

Jes! Päiväkodin puiston jättihiekkalaatikko tulvii ja kaikkialla on kuraa. Loskaa, kuraa, vettä, sohjoa ja vaikka mitä muuta. Ai niin, ja tietysti sitä ihanaa suolaa, joka ei lähde millään irti ulkovaatekankaasta. On siis vähintäänkin kurahousujen aika. Jos et ole vielä hankkinut settiä, nyt on hyvä aika, sillä Jollyroomilla on todella hyvä kampanja meneillään. Esimerkiksi tarjouskampanjan *Didriksons Slaskesman-sadesetti maksaa alekoodin jälkeen enää himpun alle 42€ ja näillä seteillä on hyvä jälleenmyyntiarvo! Hyväkuntoisesta setistä saa Zadaassa 20€, joten tavallaan vuokraan parillakympillä setin meille vuodeksi tai pariksi käyttöön. Panostan ulkovaatteissa aina laatuun, koska niistä saa paljonkin käytettyinä vielä hyvin rahaa takaisin.

Didriksonsin sadevaatteet valmistetaan Galon®-materiaalista. Se on täysin vedenpitävä materiaali, joka ei vaadi kyllästystä tai jälkikäsittelyä. Galon® on pehmeää, nopeasti kuivuvaa ja joustavaa. Se on suunniteltu olemaan kulutuksenkestävää, koska sadevaatteissa harvoin vain seisotaan paikallaan. Materiaali on helppo pitää puhtaana ja se voidaan pyyhkiä kostealla liinalla pesemisen sijaan. Tästä materiaalista valmistetut sadevaatteet voi pestä 40 asteessa hienopesussa. Galon® ei sisällä lainkaan myrkyllisiä aineita.

Didriksonsin ulkovaatteet ovat meille sydäntä lähellä, joten kun sain valita Jollyroomilta tähän postaukseen tuotteet, valitsin meille tutun sadeasumallin aikaisemmilta vuosilta. *Waterman-sadeasu on ollut meillä parissakin värissä sekä uutena että kirppikseltä ostettuna enkä keksi tästä moitittavaa. Tämän kevään ja toivottavasti myös ensi syksyn sävyksi valitsin rauhallisen Cloud Bluen. Housuosassa on henkselit (näkyvät alempana paremmin), ja sivuissa vielä nepparit, joilla istuvuuden voi säätää paremmaksi.

Sadeasun kruunaa *Southwest-sadehattu sävyssä Navy. Sadevaatteita eskarilainen käyttää kiltisti, mutta sadehatun kanssa on edelleen suostuteltavaa. Jos muillakin on sellainen päässä, ei ongelmaa ole, mutta hän ei kuulemma tahdo olla ainut hatullinen puistossa. Tästä se sopulivaihe taitaa alkaa. Innolla ja vähän kauhulla odotan elokuussa alkavaa ekaluokkaa ja sitä, miten se vaikuttaa lapsen mielenkiinnonkohteisiin.

Didriksons osaa toki ulkovaatteiden valmistuksen vaikka silmät kiinni, mutta olen viime vuosina heidän lähettiläänään toimittuani oppinut, että myös sisävaatteet ovat huippulaatuisia. Muistan, kun tämä *Corin-takki ilmestyi ja sen upea hiha kiinnitti huomioni. Takki myytiin kuitenkin lähes heti loppuun, mutta nyt niitä on viimein tullut lisää! Olisipa purkkapinkkiä aikuisten koossakin. Tämä vähiten ikinä fleecetakilta tuntuva fleecetakki on valmistettu teknisestä fleecekankaasta, joka joustaa neljään suuntaan ja myötäilee siten erinomaisesti lapsen liikkeitä. Mutta siis tuntu on ulkopinnassa lähinnä peruspehmeä ja venyvä softshell, kun taas sisäpinta on pehmoista fleeceä.

Tässä vaiheessa kevättä, kun maassa on vielä lunta kaikissa sen olomuodoissa, puetaan eskariin kuravaatteet toppahaalarin päälle. Hiljalleen kuitenkin säät lämpenevät ja alle voi pukea vaikkapa softshell-materiaalista valmistetun verkkapuvun kuten me tänään. En malta odottaa sitä aikaa, kun lapsen yllä on vähemmän kuin tuhat kerrosta vaatteita. Kaikki arvostus päiväkodin työntekijöille, jotka pukevat ja riisuvat useita kertoja päivässä kokonaisen lauman pieniä ihmisiä. Olette kultaa!

Alekoodilla SPRING25 voimassa, saat toistaiseksi *näistä Jollyroomin keväisistä vaate- ja kenkäuutuuksista -25 % alennusta. Toimi äkkiä! :)