KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / JOLLYROOM

*KAUPALLINEN LINKKI

Voihan välikausi, lasten syysvaateklassikot ja päänraapimisen maailmanennätys. Nimittäin siinä mielessä, että mitäköhän sille koululaiselle pukisi, kun aamulla on lämpöä 5 astetta ja tuulee, mutta iltapäivällä asteita on 13 eikä tuulesta ole tietoakaan. Vettäkin saattaa tihkuttaa, mutta sadetakki olisi liikaa. Listasin suosikkivälikausituotteemme vuosien kokemuksella tähän postaukseen ja sain Jollyroomilta vielä alekoodin “NEWS20“, joka toimii valikoituihin syysuutuuksiin antaen 20% alennusta ostoksista.

Ihmettelet ehkä tuota “vuosien kokemuksella” heittoani, mutta nämä *Lövet-sofshellhousut sävyssä Poppy Red ovat meillä jo toiset softshell-verkkahousut. Viimeksi ostin koko setin taivaansinisenä. Tykkään kyllä verkkareista, mutta nämä housut ovat kuin niistä paranneltu versio. Polvet ja takamus on vahvistettu paksummalla kankaalla, lisäksi housut hylkivät vettä ja pitävät vielä tuultakin. Ihan hyvä, koska lapset viettävät välituntisin aikaa mm. kallioilla, joiden karhea pinta repii helposti vaatteen pintaa rikki heikentäen samalla suojaa tuulelta sekä vedeltä.

Toppaliivirakastajaa (kuulostaa muuten Miika Nousiaisen seuraavalta hittikirjalta, eikö? :D) *Boris-kevyttoppaliivi sävyssä Navy miellyttää ihan erityisesti. Tämä toppaliivi on muuten pojan viides, kun oli puhe siitä vuosien kokemuksesta tietyistä vaatteista. Toppaliiviä käytämme pääasiassa neljällä tavalla:

  • pitkähihaisen trikoopaidan päällä (lämmin sää)
  • collegepaidan päällä (viileämpi sää)
  • superstretchtakin päällä (viileä sää)
  • superstretchtakin päällä, kuoritakin alla (todella viileä sää)

Lämpöasteita en listaa, koska jokainen ihminen kokee omalla tavallaan lämpötilan. Kun minä viiletän t-paidassa, eräs ystäväni pukeutuu jo kevyttoppaan. Jokaiseen säähän löytyy kuitenkin oma toppaliiviasuversio, ja pieneen tilaan mahtuvan toppaliivin saa kaivettua nopeasti repusta ylle tarvittaessa.

Muistatko keväisen välikausitakkimme hienolla logohihalla? Tai näyttääkö tämä keltainen takki ehkä jotenkin tutulta, mutta et muista pajunkissapostausta? *Corin-superstretchtakki sävyssä Citrus Yellow on meille toinen tätä mallia ja surkuttelen jo etukäteen, koska näitä ei enää saa pojan koossa. Meillä on nyt 125-senttisellä pojalla koko 130 ja isoin tästä taitaa olla 140 eli viimeisiä viedään. Rakasta, rakastan, rakastan tämän väriä! Valikoimissa on tänä syksynä myös murretumpi keltainen, joka sattuu olemaan vielä tässä syysvaatekampanjassa mukana.

Innostuin jälleen Didriksons-tuotteista, mutta toki Jollyroomin syyskamppikseen kuuluu paljon muitakin merkkejä. Didriksonsin koot ja mallit ovat vaan meille niin tutut, että niitä voi ostaa sovittamatta ja aina osuu oikeaan. Kampanjatuotteiden, joista saa siis koodilla nyt 20% alennuksen, joukosta löydät mm. nuo *Lövet-housut sinisinä sekä *Corin-takin viidessä(!) syksyisessä värissä. Jos pitäisi valita ehdoton suosikkituote, se olisi tämä takki.

Ihan samaa toppaliiviä ei kamppiksessa ole mukana, mutta paksumpi *Mubi-toppaliivi on ihan yhtä söpö ja lämmittää vielä vähän pidemmälle syksyyn. Boris on tosin Mubia noin puolet halvempi, joten kannattaa punnita, kuinka paksun toppaliivin lapselle tahtoo. Me selviämme tällä ohuemmalla, koska sen alle tai päälle voi kerrostaa muita ulkovaatteita.

Päivitä *lasten syysvaateklassikot Jollyroomilta omaan vaatekaappiisi ja nappaa 20% koodilla “NEWS20“. Tarjous on voimassa ensi viikon loppuun! :)