KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ANNA OLENIUS

Viime viikolla geelikynsimestari Ansku kokeili hiuksiini uusia värjäytekniikoita, joten sain upean värjäyksen maksutta ja kaupan päälle vielä pariksi tunniksi höpöttelyseuraa. Olin toki ihan mielelläni testipäänä, koska edellisestä värjäyksestä on pitkä aika ja tiesin Anskun sivellinjäljen olevan priimaa. En oikein edes tiedä, aionko pitää hiukseni lyhyehköinä, lyhentää niitä kunnolla vai kasvattaa pidemmiksi. Siksi oli helpottavaa, kun vain väri muuttui eikä leikkaamista tarvinnut edes miettiä. “Verho-otsis” kasvaa hyvää vauhtia enkä aio lyhentää sitä toistaiseksi.

Tykästyin töölöläiseen studioon jo silloin, kun kävin siellä geelilakkauttamassa kynsiäni, sillä seinällä on monta hyllyllistä KEVIN.MURPHY -tuotteita. Se, jos mikä, on brändi lähellä sydäntäni. Kynsilaitossa mietin aina, että pitäisi kokeilla myös kampaamopalveluja, mutta viikkojahan sen idean toteuttamiseen sitten meni. Oikeastaan päädyin hieman sattumalta värjäyspenkkiin, sillä Ansku etsi mallia vaalennustestaukseen storyissa ja minä huikkasin heti, että hiukseni saa pelastaa. Niin hiuksilleni toteutettiin seuraavanlainen muutos.

ENNEN

JÄLKEEN

TÄÄ VÄRI ON IHANA!!!!! Sellainen superkiiltävä Marilyn-tukka hieman tummemmalla tyvellä, jotta tunnen oloni kotoisaksi ja saan maalata kulmakarvani tummiksi jatkossakin. Tässä ylemmäss kuvassa päälaelle osuu kylläkin kova varjo, mikä vähän johtaa harhaan. Latvaa kohti vaaleneva, vapaalla kädellä maalattu balayage-väri hehkuu helmiäiskultaa ja vähän violettiakin latvasta. Siinä on sopivasti sekaisin lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Edellinen balayage-värjäykseni oli yleisilmeeltään hieman tummempi ja silloin tehtiin raitoja.

Varoitin kyllä jo Anskua, että muutaman viikon päästä värinaamiopurkit alkavat houkutella kylppärissä, mutta yritän parhaani pysyä kaukana pinkistä purkista. ;)