KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / LEKMER

(linkit kaupallisia)

Oma jouluastiasto, siitä se lähtee. Nöpsy sain tämän Lekmer-yhteistyön tiimoilta Bloomingvillen jouluisen mukin ja saman sarjan kulhon, joista herkuttelimme eilen aamupuuron. Tai no, minä herkuttelin omasta joulukulhostani, joka maksoi viime joulun jälkeen alle euron eräässä nettikaupassa. Kookosriisipuuro maistui pojalle hyvin ja hän maiskutteli syödessään. Tosin ison lautasellisen jälkeen hän totesi, ettei tykännyt. Ihan loogista.

Meidän piti käydä aamulla Töölön Mehiläisessä ottamassa influenssarokotukset, mutta koska poika on ollut kipeänä, peruin ajat. Olemme olleet paljon sisällä, sillä edellisen ulkona tehdyn pyrähdyksen jälkeen poika yski todella paljon. Pitkän, paljon heräilyjä sisältäneen yön jälkeen oli aamupalan aika ja sen jälkeen alettiin pystyttää kuusta.

 

Pojan jouluinen t-paita sopi tietysti teemaan. Rakastan joulupaitoja, mutta myös tällaisia vähän hillitympiä teemapaitoja. Paita on nyt hyvässä tarjouksessa, jos ihastut siihen minun laillani. Ajattelin naputella myyntiin Nöpsyn viime vuoden joulupaidat lähipäivinä. Voin huikata täällä tai Facebookin puolella sitten, kun on valmista. Joulu tulee joka vuosi, joten on aivan sama, hankkiiko loppuvuoden paidat jouluversioina, kun ne voi aina myydä eteenpäin.

Koska tämän blogin lukijakunnassa on niin paljon herkuttelijoita, jaan lopuksi vielä ohjeen tuohon kuvien maidottomaan riisipuuroon. Se valmistui uunissa 1,5 tunnissa ja voit varmasti kuvitella, miten ihana tuoksu kotiimme levisi puurosta. Alkuperäisen ohjeen uunikookosriisipuuroon löysin täältä. Ei varmaan tarvitse erikseen sanoa, mistä kaupasta hamstraan kookosmaitoa?

Kookosriisipuuro uunissa (kahdelle)

1 dl puuroriisiä

1 prk kookosmaitoa (400 ml)

1 dl vettä

ripaus suolaa

margariinia vuoan voiteluun

Pane ensin uuni lämpiämään 175 asteeseen. Voitele sitten uunivuoka. Mittaa uunivuokaan puuroriisit, kookosmaito, vesi ja suola. Sekoita hyvin. Kypsennä uunissa 1,5 tuntia. Sekoita puuroa muutaman kerran ensimmäisen tunnin aikana. Lopussa voit vaihtaa lämmön kiertoilmalle ja nostaa asteet 200, jos tahdot väriä puuron pintaan. Parhaimmillaan kookosriisipuuro on vähän haaleana ja tietysti “sekametelisopan” kanssa! ;)