Sitä vaan, että HUHHUH! Ei, vieläkään ei ole valmista, mutta eteenpäin on menty. Allerin YT-neuvottelut päättyivät siis blogisivuston lopettamiseen eli aloin katsella uutta kotia aika nopealla aikataululla. Ja nyt ei puhuta portaaleista, vaan blogipohjasta. Mietin ensin, pitäisikö tätä valintaa perustella, mutta en oikein osaa sanoa muuta kuin että Alleria on vaikea lyödä laudalta enkä tahdo tyytyä mihinkään ihan kivaan paikkaan.

Yritin siirtää blogisisältöäni ensin yhdelle alustalle ja sitten toiselle. Itsenäisenä naisena tahdoin hoitaa asiat itse ja muita vaivaamatta. Lopulta nöyrryin sen faktan edessä, että kymmenessä vuodessa on tuutattu kahteen blogiin sen verran sisältöä, ettei “siirrä blogisi alustallemme helposti” -lupaus voi toteutua eikä huvittanut palkata ketään avuksi, kun apu löytyisi läheltä. Sitä oli ehdoteltu, mutta itsepäisenä tahdoin kokeilla muuttoa itsekseni.

Joten mies koodaa ja minä vuoroin hiillostan ja vuoroin pyytelen anteeksi vieressä. Yhdet kunnon räkäitkuraivaritkin sain, kun kaiken piti olla valmista, mutta kuvat katosivat. Pian olemme kuitenkin loppusuoralla, mutta koska mikään ei ole vielä valmista, muistutan vain, että omat domainini ohjaavat aina perille, vaikka koko Idealista-sivusto katoaisi. Muuttotunnelmia päivittelen välillä FB-sivulleni ja siellä julkaisen myös muuttouutiset, kun uusi blogi aukeaa.

Sellainen uutinenkin tässä on kerrottavana, että Bebe au Lait -blogini muuttaa samaan pohjaan, mutta eri välilehdelle MouMoun kanssa. Olen järjestänyt useita äänestyksiä siitä, pitäisikö perhejutut erottaa jälleen omiin blogeihinsa, mutta kaikki päättyvät 50/50. Vatvon siis edelleen, pysyykö Bebe arkistona, jota voi selailla, vai palauttaisinko sen aktiiviseksi. Se tulee tosin olemaan ehkä päätöksistäni viimeinen. Nyt muuttokuorman pariin!

Tallenna kirjanmerkkeihisi:

MOUMOU.FI