Skinny Pants (ent. skin pants) on housumalli, joka muistuttaa tekonahkaleggareita. Sitä myy Katri Niskanen, ja olen ollut malliin koukussa jo muutaman vuoden. Käytän housut aina kirjaimellisesti puhki, minkä jälkeen parsin ja korjailen niitä itse niin kauan kuin kangas sen vaan sallii. Lopulta venyvä kangas alkaa olla niin haperoa, etteivät saumat enää kestää. Pesen housuja mahdollisimman vähän, mutta kuin niitä käyttää neljänä päivänä viikossa alkusyksystä kevääseen, on materiaali kovalla koetuksella.

 

Uudessa versiossa kangas on jämäkämpää, minkä vuoksi nimikin muuttui himpun verran. Skin pants -housut kannattaa ostaa omassa koossa tai yhtä pienempinä, jos ne saa helposti jalkaan. Liian löysinä housut eivät ole kivat. Näitä on välillä myyty muissakin väreissä. Kokeilin kiiltävää violettia joskus, mutta en osannut käyttää sitä ja myin housut pois. Punaisia taas etsin käytettyinä edelleen.

Edit: Inspiraatiokuvia löytyy tästä postauksesta.

Mutta nyt housut jalkaan ja menoksi! :)

skinny pants moumou