O-ou! Asukuvat ovat jääneet viime aikoina aika vähälle, mutta näin Ruisrock-viikonlopun jälkeen asia muuttuu taas hetkeksi. Festarityyli-inspiraatiota on tulossa muutamankin asun verran. Liput festareille sain töiden kautta Zadaalta, jonka leivissä paikan päällä olin kuvaamassa. Majoituksen ja aktiviteetit työkeikalle tarjosi Visit Turku.

Olipa raskas, mutta mukava työmatka! Palasin juuri festarialueelta vähän naputtelemaan hotellille, ja aamulla pitäisi jatkaa matkaa kohti Helsinkiä. Harmi, ettei nyt ole alkamassa viikonloppua, jonka saisi levätä, vaan työviikko jatkuu! Onneksi ihania ihmisiä tulee vastaan Turussa ihan koko ajan, se parantaa fiilistä todella paljon.

Ruisrock-viikonlopun ihania ihmisiä:

  • tyttö, joka tuli sanomaan perjantain (alla olevassa kuvassa näkyvää) asuani ihanaksi Ruissalon rannalla aivan yllättäen. Tuli niin hyvä mieli. Panin vahingon kiertämään ja kehui itse jonkun naisen laukkua lautalla, koska tuijotin sitä 25 minuuttia ihastuneena.
  • H&M:n myyjä, joka kysyi, haluanko, että hän kuuluttaa, että varashälytinten pirinä johtui unohtuneesta hälystä eikä minusta.
  • Emppu, jota en ollut nähnyt kunnolla aikoihin ja jonka kanssa vietin varmaankin eniten aikaa Ruississa perjantaina. Emilia ottamat kuvat ovat hienoimmat asukuvani aikoihin, odotapa vaan.
  • Kakolanruusu-ravintolan tarjoilija, joka osasi kertoa juomista, ruuista ja paikan historiasta ihanan paljon. Arvostan tarinoita ja yksityiskohtia, joita ei todellakaan jaeta kaikissa ravintoloissa!
  • taitava letittäjä @fastbraids, joka huomasi Instagramissa tukkakriisini ja pyysi käymään, minkä seurauksena lauantaina minulla ei todellakaan ollut tukkakriisiä. Kuvia kampauksesta on tulossa myöhemmin.

t-paita – H&M

hame – H&M

hattu – H&M

rannekoru – Hipanema (saatu)

korvikset – H&M

kengät – Ecco (saatu)

Avauduinkin viikonloppuna siitä, miten asupaniikki iski reissussa. Hotellimme vieressä oli onneksi vaikka mitä kauppoja, sillä ensin pamahti kamerani muistikortti ja sitten perjantain asuni. Muistikortin nappasin Powerista ja uuden yläosan hameelleni H&M:lta. Ostin samalla myös tuon hatun, jollainen minulla on jo ennestään, mutta vanhan version tekonahkalippa hilseilee rumasti. Tässä lippa on parempaa materiaalia. Muutama kyselikin paidan perään minulta ja kyllä – siitä on tulossa tännekin parempia kuvia.

Olitko itse Ruississa tänä vuonna? Miten meni? :)