Terveisiä täältä lomahärdellin keskeltä! Maanantaina on edessä paluu töihin ja huomenna pitäisi vielä kesälomailla urakalla, mutta on kyllä kieltämättä sellainen olo, kun olisi ollut lomalla ainakin viikon eikä vain kahta päivää. Niin hyvässä kuin pahassakin.

Hyvässä siinä, että tuntuu, että olen ehtinyt tehdä ja kokea paljon. Olen lenkkeillyt, käynyt leikkitreffeillä, kierrellyt kauppakeskuksissa, herkutellut, saunonut, pötkötellyt, ajellut autolla ja tehnyt vaikka mitä. Huonossa siinä, etten tajunnut heti keskiviikkona töiden jälkeen poistaa Slack-sovellusta lomapäivien ajaksi, vaan stressasin viestejä, joita ruudulleni pomppi, mutta joihin päätin olla reagoimatta. Tekee ihan oikeasti hyvää luopua vastuusta hetkeksi, mutta miksi se tuntuu niin vaikealta?

 

Kävimme eilen Ratinan uudessa kauppakeskuksessa Tampereella ja koska heräsin aamulla jälleen aikaisin, ehdin ottaa pitkästä aikaa päivän asustani kuvat pellolla. Ilman kenkiä. Oli pakko tsekata ennen lähtemistä ulos, näytänkö siltä kuin olisin matkalla hautajaisiin, koska en yleensä pukeudu näin mustaan, mutta en kuulemma näyttänyt. Tämän Tokmannilla (joka on muuten edelleen ihan paras paikka ostaa vaattetta) myytävän mekkoaarteen leikkisä, Ivana Helsingille hyvin tyypillinen malli pitää mekon yleisilmeen sopivan keveänä, vaikka mekon väri on tumma.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mekko on saatu blogin kautta ja sen nimi on Mimosa. Mekon nimi on hauska sattuma, sillä minusta piti kuulemma tulla aluksi Mimosa, mutta jonkin oikun vuoksi minusta tulikin Iina. Koen, että Mimosa olisi tällaiselle rääväsuulle liian lempeä nimi. Kumma, miten nimiin liittyy helposti kaikenlaisia mielleyhtymiä, jotka liittyvät esimerkiksi ikään tai persoonallisuuteen.

 Nordic Tricot by Ivana Helsinki

mekko – Nordic Tricot by Ivana Helsinki (saatu)

korvikset – H&M

kassi – ei merkkiä (saatu)

Sisäinen kalenterini on kyllä oikea sotku, sillä tämän viikon kaksi lomapäivää ja ensi viikon työmatka Turkuun Ruisrockiin sekoittavat ajantajuani ihan urakalla. Olen koko ajan menossa jo huomenna töihin, vaikka huomenna on vasta sunnuntai ja saan vielä lomailla rauhassa. Huomisen ajattelin aloittaa pitkällä pyörälenkillä, jonka jälkeen voisin pulahtaa suoraan järveen.

Olisiko huomenna hyvä päivä mennä Särkänniemeen? Siellä on pakko käydä ainakin kerran kesässä, sillä Särkkis hakkaa Lintsin ihan 100-0! ;)