Yllätys! Päätinkin aloittaa Ruisrock-asujen purkamisen uusimmasta vanhimpaan. Viimeisen festaripäivän asu oli vähiten mieleeni, mutta olin pakannut sen mukaan pomminvarmana vaihtoehtona. Viskoosimekko on viileä eikä sen kanssa ole vilautteluvaaraa toisin kuin esimerkiksi lauantain mekon kanssa. Sen uumeniin virittelin seitsemän hakaneulaa suojelemaan siveyttäni. Sunnuntaina voin jo ottaa rennosti, mutta aloin huomata, että aurinkorasva olisi pitänyt ottaa mukaan festarialueelle, sillä rintakehälläni oli ikävä, punainen hehku.

Alueella oli joka päivä todella kuuma. Se on yksi syistä, miksi istuskelin vaikuttajabäkkärillä säkkituoleissa juomassa kylmää Cola Zeroa. Kuumalla ilmalla ihmismassat ahdistavat jotenkin normaalia enemmän, mutta Alman ja Haloo Helsingin keikat oli pakko käydä kuvaamassa eturivistä. Samoin Kaijan, JVG:n ja Abreun keikat piti seurata lähietäisyydeltä, vaikka artistit eivät mitään megasuosikkejani olekaan. Juttelin useammankin kollegan kanssa siitä, mitä nykyään kaipaa ns. mummofestareita, joissa keikat voisi seurata nojatuolista samalla, kun joku tarjoilisi jääkylmiä juomia.

mekko – Odd Molly (2ndhand / Zadaa)

rannekoru – Hipanema (2ndhand / Zadaa)

korvakorut – H&M

reppu – Ecco (saatu)

kengät – Ecco (saatu)

Oli ihanan vapauttavaa olla Ruississa Zadaa-töiden puolesta niin, ettei ole saanut lippuja mitään blogipostauksia vastaan. Kaikki paine oli poissa ja voi vaan keskittyä nauttimaan eikä haittaisi, vaikka ei ottaisi yhtään kuvaa. Media-rannekkeella pääsi kuvaamaan joka keikan kolme ensimmäistä kappaletta mellakka-aidan ja lavan välistä, mikä oli tosi jees. Influencer-passi taas avasi portit bäkkärille, jossa sai hengähtää hetken keikkojen välissä ja jossa pääsi nauttimaan toimivasta WiFistä.

Ihana Emppu nappasi minusta jokaisena päivänä asukuvat samalla, kun kuvaili omaan blogiinsa videota. Asukuvien vähyys ärsyttää ihan hulluna nykyään blogissani, joten olen todella kiitollinen, että nyt on vähän varastoa. En tiedä, missä välissä kuvia itse napsisin ja missä. Nyt on onneksi vielä kaksi asua varastossa postattavana, ne ovat vielä keskenään todella erilaiset.

Otetaanko seuraavaksi perjantain vai lauantain Ruissi-asu? :)

(kuvat: Emilia)