Viikon paras kirppislöytö on kesätoppi, jossa on pitsikerros alla ja ohut puuvillakerros päällä. Toppi näyttää siltä, että se olisi puettu ylle nurinpäin ja se tekee siitä kiinnostavan. Tämä on juuri sitä kesätoppimallia, jonka alle kuuluu pukea bikinien yläosa eikä rintsikoita. Jos toppi olisi kymmenen senttiä pidempi, se olisi superihana kesämekko, mutta se paljastaa juuri kriittiset alueet.

Viikon paras bikiniyläosa on treenitoppi-mallinen. Tukeva ja ryhdikäs toppi pitää rintavarustuksen paikallaan ja näyttää hyvältä. Tavallisen topin päällä on verkkokangasosa ja yksityiskohtana hauska solmu. Olen kiroillut usein, kun treenitopit ovat niin paljon kivempia käyttää kuin bikiniyläosat, mutta vihdoin löysin unelmieni yläosan. Rusketusraidoista en kyllä sano mitään, ei voi joka osa-alueella voittaa.

Viikon paras termari on saatu blogin kautta Herobilityltä. Tämä pitää kahvin tai kaakaon kuumana jopa kymmenen tuntia. Väitän, että tämä on kaunein näkemäni termari. Jos merkin termospullot tai tuttipullot kiinnostavat, Instagramistani voi napata talteen alennuskoodin!

 

Viikon paras bikinialaosa on myös valkoinen, mutta en osannut valita kahdesta mallista. Ostin siis molemmat. En tiedä, mikä tuossa valkoisessa värissä nyt vetää niin puoleensa, kun ihastelen sitä kaikkialla enemmän kuin normaalisti. Ehkä se, että ruskettunut iho näyttää niin kauniilta sen kanssa ja ensimmäistä kertaa vuosiin olen ehtinyt ruskettua.

Viikon paras aurinkotuote on Lumenelta blogin kautta saatu UV-primeri. Jos siis päivävoiteesi on muuten täydellinen, mutta siinä ei ole aurinkosuojaa, sivele kasvoillesi ennen päivävoidetta tätä pohjustajaa. Minusta kaikissa päivävoiteissa ja meikkivoiteissa tulisi olla aurinkosuoja, mutta koska totuus on toinen, kaapissani tulee jatkossa olemaan tällainen “pelastuspullo”.

Löytyikö listalta tuttuja juttuja? Entä jotakin kivaa uutta tutustuttavaksi? :)