Hei, mun asukuvissa paistaa keskipäivän aurinko enkä vihaa sitä! Mielentila voi vaikuttaa niin paljon siihen, mitä näkee ja miten näkee, ettei sitä edes ymmärrä aina. Normaalitilanteessa tuo hiusteni pörröisyys ärsyttäisi niin, että kuvat jäisivät julkaisematta. Keskipäivän kova aurinko luo usein karmeita varjoja ja vihaan lähes poikkeuksetta kaikkia sellaisessa valossa otettuja kuvia. Mutta en tänään.

Tänään oli kivaa töissä, kun järkkäsin nämäkin kuvat ottaneen Veeran vetämään bloggaajille kahvikuvauspajan Slurpin toimistolle. Kävimme ennen työpajaa lounaalla, joten ehdimme hoitaa juoruilun pois alta. Oli ihana nähdä ystävää ja ihana tutustua uusiin tyyppeihin. Ja ennen kaikkea oli ihana pitää Jennin vauvaa sylissä. Ei tämä päivä täydellinen ollut, mutta aika hyvä kokonaisuus.

 

toppi – H&M

liivi – 2ndhand (Zadaa)

laukku – Kooreloo (Zadaa, lue lisää)

farkut – H&M (DIY)

korvikset – H&M

kengät – Ecco (saatu) 

Lähdemme huomenna aamulla minilomalle miehen kanssa kaksin, joten ehkä sekin vaikuttaa mielentilaan. Matka ei ole pitkä, mutta henkisesti se tulee olemaan iso loikka. Olen huomannut, ettei meille oikein toimi sellainen perinteinen treffailu. Ei illallinen ravintolassa kaksin ole mikään oma, romanttinen hetki. Leffateatteri-irtiotto on ihan yhtä paljon parisuhdeaikaa kuin se, että toinen pesee hampaita, kun toinen on pissalla.

Tarvitsemme pakohuonepelin, valokuvausretken metsään, tekemistä, touhua ja toimintaa. Kommunikointia ja yhteistä ongelmanratkaisua. Vähän kuin avoliiton virkistäytymispäivä, jossa tiimiä hiotaan ehemmäksi erilaisilla tehtävillä. Jotenkin herään nykyään usein siihen, että yritän tunkea itseäni johonkin keskiarvomuottiin, johon en todellakaan sovi. Nyt loppui se tunkeminen! Me lähdetään toimintalomalle hoitamaan suhdetta.

Moi, oon onnellinen. :)