Viime viikkoina olen päässyt tuulettumaan enemmän kuin pitkiin aikoihin. Ensin oli työpaikan kostea iltatapahtuma, sitten muutama päivä myöhemmin PING festival. Teen PING-postauksen vielä erillisenä, sillä sieltä on paljon kuvia ja ajatuksia, jotka tahdon jakaa. PING järjestettiin jälleen Clarion-hotellissa, mikä on paikkana aivan ihana, vaikka Långvikissä olikin aikanaan ihan oma festaritunnelmansa.

Kävimme Veeran kanssa nappaamassa ulkona asukuvia, kun aamuaurinko paahtoi täysillä. Minulla oli vaihtokenkinä Addun Superstarit, mutta koska tapahtuman asukoodi oli jotakin värikästä ja kimaltavaa, päätin toteuttaa sitä kenkäosastolla. Nämä kengät ostin tanskasta asti, sillä ne näyttivät mukavilta korkeasta korosta huolimatta.

Mietin näiden kuvien kohdalla, pitäisikö myydä 45-millinen linssi pois, kun en käytä sitä enää juuri koskaan. 25-milliseltä saa kivaa kuvaa läheltä ja 17-milliseen, jonka sain palkinnoksi Avonin meikkikilpailusta, olen aivan rakastunut. Yksityiskohdissa ja rosoisuudessa vaan on sitä jotakin, mikä tekee kuvista helpommin samaistuttavia ja tuo niihin lisää “tarinaa”. Näissä kuvissa esimerkiksi takanani olevan ikkunan heijastukset ovat hauskat, koska kuvissa on muutakin kuin minä.

paita – Vila (saatu)

nahkatakki – JC

farkut – H&M (tuunattu)

kengät – 2ndhand (Zadaa)

En lähtenyt syksyllä mukaan trendiin, jossa valkoiselle t-paidalle painettu punainen teksti näytti jotenkin erityisen hyvältä, mutta nyt, kun sain äitienpäiväksi Vilalta sellaisen paidan, tuntuu tämä raikas väriyhdistelmä erityisen omalta. Viime vuonna teemana oli LA MAMA, nyt teema on MAMACITA.

Muistatko vielä sattumalta Tasaraita-kamppiskuvani vuosien takaa? Ne ovat edelleen yhdet kivoimmista kamppiskuvistani eikä vähiten tuon asuni värimaailman vuoksi. Paita suorastaan vaati seurakseen kirkkaanpunaisia huulia, joten maalasin ne kestävällä huulilakalla. Huulimeikki kestikin hyvin kunnes kohtasi vihollisensa eli öljyisen salaatinkastikkeen.

Jos äitienpäivälahja on vielä hankkimatta, koukkaa Vilan kautta ja ilahduta äitiä MAMACITA-paidalla. Näitä saa myös eri väreissä ja pitkänä collegemekkoina! :)

 

(kuvat: Veera Korhonen)