Yksi tuotekategoria, josta tulee keväisin aina hävyttömän paljon purkkeja ja pulloja testiin, on aurinkosuojat. Siksi kokosin parhaat aurinkotuotteet -postauksen omistan suosikeistani tämän vuoden uutuuksista. Tosin after sun -osastolla oli niin tylsää, että siellä suosikkini vartalotuotteista on viime vuoden uutuus ja itse asiassa ainoa tuote tässä postauksessa, jonka olen ostanut itse. Mutta hei, se on aina iso plussa, kun bloggaaja ostaa jotakin lisää. Niistä tuotteista ja palveluista (ah, Freska for life) voisi tehdä erillisen postauksen.

parhaat aurinkotuotteet – SUOJAKSI VARTALOLLE

Tämän vuoden kuuma juttu on aurinkosuojavedet. Niissä on vesi- ja öljykerros, jotka sekoitetaan ravistamalla toisiinsa, minkä jälkeen tuotetta suihkutetaan iholle. Vichyn ja Garnierin vesiä saa kumpaakin 20 tai 30 suojakertoimilla, mutta ei sen korkeammilla tuotteet koostumuksen vuoksi.

Hieman merkistä riippuen tätä suihkutetaan iholle usempi kerros, mutta lopputulos on silti tahmaamaton. Tuoksu on tuotteessa mieto tai olematon. Suihkutettavat aurinkosuojat saavat plussaa tällaiselta jäykkikseltä, joka ei enää taivu voitelemaan selkäänsä samalla tavalla kuin parikymppisenä.

 

parhaat aurinkotuotteet – AURINGON JÄLKEEN KASVOILLE

Heti nähtyäni tämän pussin tiesin, että kyseessä on hittituote. Garnierin kangasnaamiot ovat maailman parhaita, varsinkin Moisture Bomb, joka sekin myydään turkoosissa pakkauksessa. Tätä rauhoittavaa naamiota suositeltiin pidettäväksi jääkaapissa, jolloin sen viilentävä ja ihoa palauttava teho voimistuu entisestään.

Matkalle tällainen yksittäispakattu naamio on näppärä ottaa, sillä se mahtuu olemattoman pieneen tilaan, mutta näitä rakastavana mietin, voisiko näitä joskus tulla myyntiin sellaisessa perhepakkauksessa, jossa lilluu vaikkapa 50 naamiota nesteessä jonkinlaisessa purkissa. Ai, miten niin ei ole mediaseksikäs mielikuva kasvonaamiopakkauksesta?

 

parhaat aurinkotuotteet – AURINGON JÄLKEEN VARTALOLLE

Be3-merkin after sun -suihke on supernäppärä, sillä se on helppo levittää iholle. Varsinkin palanut iho on niin herkkä, ettei siihen tahdo koskea edes hellästi, joten suihke tulee tarpeeseen. Tämä on ensimmäinen kokeilemani suihke, joka levittyy tasaisesti iholle. Tätä voi käyttää myös kasvoille, mikä on iso plussa.

Pulloja löytyy tällainen isompi, mutta myös 100-millinen, jonka voi ottaa lentokoneen käsimatkatavaroihin. Pullossa mietityttää tietysti tuo ponnekaasu, joten nimeän samaan syssyyn voidemaisista tuotteista suosikikseni Biosoliksen after sun -voiteen.

Psst! Härskisti melkein unohdin yhden kategorian kunnes muistin, että kirjoitinkin siitä jo kokonaisen postauksen. Sen postauksen lopussa on vielä yksi aurinkosuojavinkki, johon tosin palaan vielä, kun tartun lasten aurinkosuojatuotevalikoimaan! :)