Mikähän siinä on, että nykyään tuntuu olevan vaikea kirjoittaa yhtenäistä tekstiä. Mieluummin kokoaa pieniä palasia yhdeksi kokonaisuudeksi kuin keskittyy yhteen aiheeseen monen kappaleen verran. Huolestuttavaa, mitä multitaskaaminen (eli suomeksi keskittymiskyvyttömyys, krhm) tekee ihmiselle. Ehkä tarvittaisiin vain tarpeeksi koukuttava aihe.

Koska aamuiselta uintireissulta tuli otettua kuviakin, ripottelen niitä palasia nyt tänne. Pieniä, mutta kivoja juttuja, joista ei ihan saa venytettyä kokonaisia postauksia. Tai lasipilleistä ehkä saisi, mutta niitä pitää kehua niin monta kertaa vielä, että koko blogin lukijakunta ehtii kyllästyä.

Palasia ajatuksistani:

  • pipo päässä uiminen tuntuu todella pöhköltä. Samoin se, kun dippaa altaaseen pukuhuoneen kaapin avaimen kanssa ja se avain muistuttaa muovista rannekelloa. Jokainen solu huutaa, että kello pois ennen altaaseen menoa.
  • keksin idean lasipilleihin Idan blogista. Paperipillit ovat kamalia ja muovipillit aivan kamalia, joten tilasin lasisia heti 12 kappaletta. Väittävät, etten kehtaa kantaa omaa pilliä mukanani, kun ostelen smoothieita. Pienet purot ja isot joet, eikö niin?
  • Pikku G:n uusi Solmussa-biisi on aivan törkeän hyvä! Kuuntelin sen tänään töissä viidesti putkeen, jokin siinä vaan toimii.

  • on ihanaa, kun Helsingistä löytyy aina uutta kokeiltavaa. En ollut ennen tätä aamua ja Foamie-vaahtosienen pressitapahtumaa käynyt Allas Sea Pool -altailla polskimassa, mutta nyt on sekin kokeiltu.
  • luonnontaipuisa tukkani elää kriisivaihetta. Se on pörröisempi kuin pitkään aikaan ja vaatii kamalasti kosteutta. Meidän makuuhuoneemme on ilmastoltaan maailman kuivin ja ilmankostuttajan hankita taitaa olla edessä ihan pakosti. Saa nähdä, kuinka säkkärään tukka sitten vetää. Ai niin, näiden juttujen piti olla kivoja.
  • kuopattua perheblogiani on ollut sen verran ikävä, että taidan ympätä sen osaksi tätä blogia niin, että sitä on halukkaiden eli minun helppo selata.

  • olen ihastunut uuteen Netflix-sarjaan. Jos tuntuu, että kaikki on jo nähty, kokeile Dynastiaa. Sitä ilmestyy katsottavaksi jakso viikossa.
  • tämän kevään hittiväri on minulle selvästi kirkkaanvihreä. Ensin ihastuin vihreään laukkuun ja tänään kenkiin, mitähän tästä vielä tulee.
  • meidän sohva on ihana! Vanhalla nahkasohvalla en ollut juuri koskaan, mutta tuolla uudella löhöän iltaisin, vaikka uhkailin, etten sorru sohvaperunaksi. ENPÄ. Bachelor pyörimään ja parisuhdeaikaa viettämään. Olenko muuten ainut, joka näkee unelmien poikamiehen sijaan ruudussa koko ajan Jussi Parviaisen?

Mitä sinun päässäsi pyöri tänään? :)