Inhoan tehdä meikkipohjan. Siihen on monta syytä, mutta yksi isoimmista on se, että ihoni sävy tuntuu muuttuvan koko ajan, ja sen lisäksi otsani on yleensä tummempi kuin muu kasvojen iho. Sinertävistä silmänaluksista ja punertavista nenänpielistä en edes aloita.

Meikkipohjani syntyykin nykyään useamman tuotteet yhdistelmästä. Muistatteko, kun löysin meikkivoiteen täydellisellä koostumuksella Glamlinin kauneuskonsultin kautta? Se oli iholleni vaalea ja harmittelin, että joudun odottamaan keskitalveen asti, että saan sen käyttöön. Nyt keksin, miten pystyn käyttämään sitä jo nyt!

Glamlinin blogikampanjasta saatu Make Up Factoryn öljytön meikkivoide muuttuu sopivaksi sävyltään, kun siihen lisää Lumenelta saadun Invisible Illumination -sarjan hehkupisaroita. Meikkivoide on edelleen todella peittävää, mutta sen sävy tummenee juuri sopivaksi.

Sitten siihen supertuotteeseen, jota hehkutin tässä postauksessa. Nyt tuon täydellisen peitovoiteen sävy on jo liian tumma talvea kohti alati vaalenevalle iholleni, joten voide erottuu alla olevasta kuvasta aavistuksen keltaisena. Levitin sitä kuitenkin iholleni, jotta näette, kuinka hyvin se tummat silmänalukset peittää. Samon nenänpielet, jotka ovat minulla aina kirkkaanpunaiset.

Alla olevassa kasvokuvassa oikealla puolella on siis ihan ohut kerros Maybellinelta saatua Master Conceal -voidetta. Vielä, kun ostan tätä sävyä vaaleampana, niin selviän talvesta. Miten voiteeseen mahtuukin noin paljon pigmenttejä. Täydellinen keksintö! Kiitos tästä tuotevinkistä NUDE-blogin Erikalle.

Tällä hetkellä meikkipohjani syntyy siis sekoittamalla ja sotkemalla. Kesän pärjäsin tällä kasvovoiteella, joka tasoitti ihoni sävyn. Sen rinnalla käytin aina, kun tarvitsin peittävämmän meikkipohjan, Lumenen sävyseerumia. Nyt peittävyyttä tarvitaan vielä lisää, joten oli jo aikakin vaihtaa uusiin tuotteisiin, joilla peitetään oman ihon ärsyttävät ominaisuudet.

Oliko luottotuotteideni joukossa sinulle tuttuja tapauksia? :)