Olen kirjoittanut hiuksistani miljoona postausta. Välillä rakastan niitä niin, että oma kehu haisee kilometrien päähän. Toisinaan taas inhoan niitä ja tahtoisin vetää paperipussin päähäni. Omituinen sivuotsis-tyyli tuntuu tällä hetkellä omalta, mutta totuus on, että latvoja on tasattava. Eihän lyhyt malli voi kasvaa tasaisena ja kauniina kuukausitolkulla.

Otin tämän postauksen kuvat old school -tyyliin parvekkeella ja vielä sellaisella linssillä, jota käytin aikojen alussa. Siis blogiaikojen, kun käytössäni oli pieni, vaaleanpunainen pokkarikamera. Siitä siis rakeisuus  ja kuvien vanhahtava taiteellinen tunnelma.

Tämä asu on ensimmäinen marraskuun vaatekapselista, josta ehdin ottaa asukuvat. Voitteko uskoa, että olin jo myymässä noita kenkiä pois? Onneksi mielenhäiriö meni ohi! Sitten joskus, kun puputennareita ei enää valmisteta, minulla on edelleen omani. Valkoiset myin pois, vaikka lesti oli ihanan tilava, mutta nämä mustat tuntuivat lopulta omemmilta.

raitapaita – H&M

farkut – H&M

takki – 2nd hand

kengät – Minna Parikka

Ensi viikolla tämä jouluttaja on innoissaan, sillä Nöpsylle on varattu aika joulukorttikuvauksiin. Raahaan mukanani varmaankin jätesäkillisen rekvisiittaa innostuksissani. Hassua muuten, että joulu tulee, sillä näitä asukuvia katsellessa tulee mieleen enemmänkin loppukesän viilenevä ilta. Joulu on silti ihan pian ja uskallan toivoa, että saamme luntakin maahan aatoksi.

Seuraava joulutehtäväni on keksiä tähän joulukalenteriin sisältö. Sain myös töissä tehtäväkseni hoitaa jouluasiat enkä voisi olla enempää innoissani! Joulu Iinan tapaan sisältää yllätyslahjoja, hyvää mieltä ja tunnelmaa. Kunpa onnistuisin välittämään sen käyttäjillemmekin.

Viettäkäähän ihana sunnuntai! Parin kuukauden päästä onkin jo aatto. Okei, lopetan. ♥