“Iina tässä moi! Taustalla on mun uusi, upea tapetti. Siinä on tarratausta ja liimasin sen äsken ihan hetkessä paikoilleen. Kaikki meni kivasti ja jatkossa tapetoin teidänkin kämpät kuntoon, jos keitätte kahvit kiitokseksi.”

Niinkö se meni? No, ei! Seasons’ Embrace -tarratapetti on meille täydellinen, sainhan kuitenkin valita sen itse valmistajalta, joka kiikutti sen vielä kotiovelleni. Sävy on muuten October Fog. Totuus on kuitenkin se, että vaikka suunnitelmani oli liimata tämä sängynpäädyksi makuuhuoneeseen, en tiedä enää yhtään, mitä tekisin.

Sain nimittäin päähäni, että voisin sittenkin liimata tämän kiinni kevytlevyyn, jota sitten voisi siirrellä huoneesta toiseen. Olohuoneessa se toimisi tauluna, makuuhuoneessa sängynpäätynä. Eteisessä sillä voisi piilottaa ruman reiän seinässä. Näin kuviointiin ei kyllästyisi tai jos kyllästyisi, sen voisi siirtää muualle. Vaikka tarratapetin voi siirtää, epäilen sittenkin, ettei se tartu enää yhtä tasaisesti muualle.

Joten apua! Onko teillä kokemusta tällaisesta? Pelkään, että levystä tulee kömpelö ja sitten kaduttaa, etten vaan liimannut tätä seinään. Tarratapetinhan saa pois ilman, että se jättää jälkiä, mutta vatvon tätä asiaa silti. Olen ihan varma, että olen surkea sisustaja juuri siksi, että päätökseni tuntuvat aina niin kovin lopullisilta ja sitä kautta pelottavilta. Haluan kuitenkin tämä suomalaisen suunnittelijan taidetapetin jonnekin, sillä sävyt on aivan täydelliset! Kaverini kuolevat nauruun, kun sovittelen tätä suikeroa housuhenkarin avulla ympäria suntoa.

Mitä te tekisitte tällaisella? Tarratapettia on käytössä yhteensä 1.2 x 1.2 metrinen pala eli aika kiva määrä. ♥