Viime sunnuntaina sain viettää kokonaisen päivän yksin, kun pojat lähtivät mummilaan. Ulko-oven pamahdettua kiinni piti heti miettiä, mistä aloittaisin päivän tehtävälistan purkamisen. Ylle rento collegemekko ja jalkaan paksupohkeisellekin sopivat ylipolvensaappaat. Ulos ovesta ja lähimpään kahvilaan aamupalaa hakemaan.

Matkalla kotiin mietin, että harmittaa vähän, kun kukaan tuttu ei ole lähistöllä enkä saa kuvausapua. Sitten muistin, että onhan meillä kamerajalusta. Kuvista tuli haaleita ja vaaleita, mutta se sopi päivän pysähtyneeseen tunnelmaan hyvin. Jotenkin collegemekko vaati tällaista höttöä ympärilleen. Haahuilin vaan menemään ilman sen kummempaa päämäärää.

 

Pidän naisellisista mekoista kuten lauantaina asukuvista ehkä huomasitte, mutta tykkään myös rennommista mekoista. Yhteistyöni Globe Hopen kanssa on jatkunut jo vuosia, ja tämän syksyn uutuuksista valitsin itselleni Patricia-tunikan. Tai no, 1.6-metriselle tämä on mekko. Tämän hupparimekko on jo myynnissä muutamassa eri värissä, mutta vaaleanharmaa tuntui eniten omalta.

hupparimekko – Globe Hope (saatu)

kengät – Even & Odd

En ole moneen vuoteen käyttänyt arjessa vaaleita vaatteita kuin niinä päivinä, joina olen yksin kotona, mutta nyt töiden alkaessa tilanne muuttuu. Eipä tarvitse enää pelätä, että joku pruuttaa ketsuppia rinnuksille, elleivät sitten uuden työpaikkani pojat harrasta ruokasotaa lounasaikana. Kukapa tietää.

Vaikka syksyksi tekee mieli hankkia kaikkea uutta ja kivaa, tällä hetkellä olo on sellainen, etten taida ostaa enää loppuelämäni aikana loppuvuonna yhtään mitään. Sain veropäätöksen ja käytin palautukset “etukäteen” uuteen sänkyyn. Oikeastaan ostimme samalla reissulla Espoosta Vepsäläiseltä sängyt sekä meille että pojalle.

Saattaa mennä hetki, kun toivun tästä valuuttakrampista. Minulla on vuosia ollut Tempurin peitto ja tyyny ja olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen, mutta en koskaan ajatellutkaan, että voisin panostaa parempaan sänkyyn. No, panostin näköjään silti, sillä koemakaaminen(:D) vakuutti, että tämä alaselkäpotilas tarvitsee juuri tuollaista tukea.

Sykähdyttääkö hupparimekko? Tykkäättekö pitkistä huppareista vai lyhyemmistä, jotka ovat selkeästi paitoja eivätkä mekkoja? :)