Joskus arki tuntuu olevan aina sitä samaa kaurapuuroa. Sama hätäponnari. Samat aamiaiset. Kaikki kiertää samaa rataa. Kävin ostamassa Verkkokaupasta varavirtalähteen, kun löysin invisibobblen uudet kullansävyiset ponnarit ja innostuin. Kirkkaisiin väreihin en vielä ole uskaltautunut tutustumaan, mutta kirkkaita, beigejä ja mustia bobbleja meillä käyttää koko perhe. Näillä saa takuulla tuttuihin ja turvallisiin (eli tylsiin) arkikampauksiinkin helposti pientä jujua.

Samanlainen aika huomaamaton, mutta itselle tärkeä muutos on uuden tuoksun testaaminen. Blockfesteiltä sain mukaani Emporio Armanin Because It’s You -tuoksun sekä itselleni että miehelleni. Kukkaishedelmäinen tuoksu on miellyttävän tasapainoinen ja mukavaa vaihtelua pitkän Hilfiger-vaiheen jälkeen. Mieskin piti omasta versiostaan, mutta pakko sanoa, että jos pimeässä ottaisin vahingossa hänen pullonsa, en ehkä aamupöhnässä tajuaisi tuoksua miesten tuoksuksi. Saatan siis välillä vähän lainailla.

Tällä hetkellä odotan tosi paljon, että ripseni kasvaisivat normaalipituuteensa. Ne tuntuvat pidennysten jälkeen ihan tyngiltä, mutta muistan kyllä, että jo kuukaudessa tilanne muuttuu. Aika vaan tuntuu kuluvan kovin hitaasti. Tai no tavallaan ei, sillä perjantaina alkaa pikkumiehen tutustumisvaihe päiväkodissa. Apua! Niin iso, pieni mies jo. Arkikin on aika ihanaa, kun se tuo välillä mukanaan ihan uusia tuulia. Ja vähän kimallusta yksityiskohtiin. :)