Terkkuja jälleen pinkistä meikkimaailmasta! Essencen etkoilla hotellillamme kannatti olla kärppänä heti, kun ovet aukesivat. Pääsimme saman tien meikkiin ja herkkujen kimppuun Nooran kanssa. Meikkaajan tuolissa opin mm., että sateenkaarihighlighteristani kannattaa keskittyä vain punaisen ja oranssin sävyihin. Ne sopivat minulle parhaiten. Myös kulmakarvani tulivat esille ja meikkaaja oli sitä mieltä, ettei niiden tarvitse olla rajausten kanssa niin tummat kuin mitä yleensä itse niistä piirrän.

Illan juhlameikkini näkyy siis yllä, enää pitää vaihtaa ylle jotakin pinkkiä. Ivanan mekko on aika vahvoilla, sillä juhlien teema on aika festari- ja konserttihenkinen. Vielä on onneksi hetki aikaa hengähtää hotellihuoneessa, kuvata vähän lisää videopäiväkirjaa ja sitten Essencen kutsuvieraskuljetus lähteekin kohti juhlapaikkaa. Ai, että jännittääkö?! :D