Terveisiä vaaleanpunaisesta maailmasta! Hotellikuvia en siirtänyt vielä koneelle, mutta aamun tunnelmat lentokentältä siirsin. Söimme kentällä aamiaista katsellen ulos ikkunasta kiitoradalle. Olo oli jotenkin epätodellinen. Huomasin miettiväni jokaisen ohitseni taapertavan taaperon kohdalla, että minullakin on tuollainen kotona. Tappava ikävä ei ole iskenyt ja nautin matkasta, mutta tuntuu, että jotakin puuttuu sylistä. Ehkä nappaan Nooran yöllä kainaloon.

toppi – Guess by Marciano

neuletakki – Odd Molly (saatu)

skin pants – KATRI NISKANEN

laukku – LV (vintage)

kengät – Odd Molly

Huomenna olisi ohjelmassa vaikka ja mitä. Nähtävyyksien jälkeen päivä huipentuu Essencen synttäribileisiin, joiden asu ei ole vieläkään täysin selvillä. Nappasin paniikissa muutaman pinkin mekon mukaan ja päätän ehkä vasta huomenna, mikä mekoista päätyy ylleni. Aion laittaa korot jalkaan, vaikka tämän päivän kävelyurakan jälkeen idea tuntuu todella huonolta. Onneksi voi aina turvautua varasuunnitelmaan. Tai varasuunnitelman varasuunnitelmaan.

Nimim. HÄN, JOKA PAKKASI KOLMEN PÄIVÄN MATKALLE SEITSEMÄT KENGÄT :D