Ensimmäiset asukuvat Berliinistä! Hotellimme sijaitsee aivan muurin vieressä, joten noita värikkäitä taideteoksia on tullut ihailtua useampaan otteeseen. Tämän väri-ilotulituksen edessä ikuistimme ensimmäisen matkapäivän asuni, jonka vaihdoin ylleni, kun pääsimme lentokentältä hotellille. Suunnitelmissa oli paljon kävelyä, joten vaihdoin lenkkarit jalkaan ja päälle vaatteet, jotka eivät kiristä mistään.

Rakastuin Uhana Designin uuteen Girl Gang -mallistoon* kovaa. Ensin ajattelin, etten osta mitään, koska en ole “t-paitaihmisiä”, mutta lopulta tilasin tämän paidan. Saapumisilmoitus napsahti puhelimeeni nopeasti. Höpöttelin Norpan kanssa chatissa ja hän intoili, mitä Matti oli hänelle nimpparilahjaksi ostanut. Sattui muuten olemaan tämä tismalleen sama paita ja minua nauratti. Tottakai molemmat pakkasivat paidat vielä matkalle mukaan.

t-paita – Uhana Design

skin pants – KATRI NISKANEN

aurinkolasit – Unofficial

collegepaita – Vila (saatu)

lenkkarit – Nike 

Pakko myöntää, että lennon jäljiltä olin niin väsynyt, että nämä kuvat eivät olisi onnistuneet ilman aurinkolaseja. Toisena päivänä pääsin meikattavaksi, mikä oli siunaus, sillä olen suunnilleen maailman surkein meikkaamaan. Essence pakkasi meille kyllä tänne synttärimatkalle mukaan meikkipussit, mutta en olisi saanut meikkipaletillani aikaiseksi läheskään yhtään kaunista ja kestävää jälkeä kuin mitä meikkaajani sai. Treenailimme silti perjantaina Nooran kanssa sivellintaitojamme ja vertailimme meikkipalettejamme. Omani on kasattu nyt aika nerokkaasti, esittelen sen myöhemmin! :)