Pinkki synttärimatka lähenee jo, joten pakkaminen olisi ehkä pitänyt aloittaa aikoja sitten. Lentoni lähtee huomenna aamulla ja minä vasta mietin, minkä tuoksun pakkaan mukaan. Hiljaa hyvä tulee tai jotakin. Kävin tänään huoltamassa ripseni matkaa varten ja yöksi levittelen itseruskettavan. Mukaan tarvitaan pari arkista asua, yksi lenkkarit ja trikoot sisältävä kävelyasu turistipäivälle sekä tietysti juhla-asu synttäribileisiin. Bileet järjetetään kuulemma konserttimuodossa, joten epäilen vähän, että korkkarit kannattaa jättää kotiin.

 

Mutta siitä matkatuoksusta vielä. Olen rakastunut Hilfigerin tuoksuihin ja laittanut lähes kaikki muut hajuvedet kiertoon. Ihanan intensiivinen ja sopivasti mausteinen Eau de Prep ja kesäisempi The Girl on saatun blogin kautta. Vaikka The Girl on kesätuoksu, halusin ostaa itselleni tuoksumaailmaltaan vähän erilaisen tuoksun, jonka tulen aina yhdistämään Berliiniin. Luonnollisesti tein valinnan saman merkin alta ja löysinkin lopulta Zadaasta kesäisen tuoksun nimeltä Tommy Girl Citrus Brights. Tässä on kivasti sitrusvivahteita.

Harrastaako joku muu tätä tuoksujen liittämistä tiettyihin ihmisiin tai tapahtumiin kuten matkoihin, häihin tms.? :)