Riehaannuin hieman alennusmyynneissä, vaikka yleensä en kosmetiikkaosastolla korvaani lotkauta. Nyt kuitenkin silmiini osuin suosikkituote, joka oli lopussa, sekä huulimeikki, jonka edeltäjä on niin vanha, että ällöttää. Kyse on tietysti siitä oranssista huulipunasta, joka on vuosia vanha, mutta jota rakastan edelleen. Nyt sille on vihdoin löytynyt uusi seuraaja. Kosmetiikat ostin Ideaparkin reissulta, bikinit taas tilasin netistä yön pimeinä hetkinä. Oma kompastuskiveni on Facebookin mainonta, joka “muistaa”, mitä olen käynyt kuolaamassa ja vilauttelee kyseisiä tuotteita uutisvirrassani niin kauan, että sorrun ostamaan ne.

 

YSL:n Rouge Volupté Shine -huulipuna* löytyi Clarinsin punan seuraajaksi vähän vahingossa, kun jonotin kassalle maksamaan itseruskettavatuubiani. Oranssi huulipuna on sävyä Orange Tournon ja sen hinta on tuolla netissä näköjään melkein sama kuin Idiksen alessa. Tämä kiiltopuna sisältää hyaluronihappoa ja tuoksuu mangolta. Etsikö joku vielä täydellistä kesäpunaa? Sävyjä kyllä löytyy muitakin kuin oranssi.

NKD SKN -merkin suihkun yhteydessä käytettävä itseruskettava* on paras itseruskettava vartalolle. Tämä levitetään vartalolle ennen suihkua, annetaan vaikuttaa vartin verran ja huuhdellaan pois. Väri alkaa kehittyä heti eikä tahraa vaatteita/lakanoita. Tämän voi levittää paljaalla kädellä toisin kuin “isosiskomerkin” eli kalliimman Vita Liberatan version. Testasin sitäkin, koska ajattelin, että kalliimpi olisi vielä parempi, mutta tämä versio vei voiton 6-0 niin levittyvyydessä kuin sävyssäkin. Seuraava tehtäväni onkin peitellä sitä faktaa, että yläselkäni on paljon ruskeampi kuin alaselkä.

 

Tilasin myös bikinit Odd Mollyn alennusmyynneistä. Näitä löytyy myös muissa väreissä, mutta halusin mustan setin. Yläosaan* rakastuin puhtaasti hapsujen takia. Alaosa* taas oli villi kortti ja vaihtoehto hapsusarjan alaosalle, joka ei näyttänyt ylläni hyvältä. Tämä malli sen sijaan on nerokas, sillä takaa siinä on imarteleva leikkaus (eli rypytys keskellä alaselkää), mutta edestä reuna nousee niin, että löysä “äitimasu” pysyy kurissa. Ei siis ole pakko ostaa kainaloihin asti yltäviä, superkorkeita kalsareita, jos tahtoo litistää masua. Ja hei, ihan kivasti tuo hapsurivistökin asettuu vatsan eteen.

Tässä vaiheessa taas mietin, olisiko tästä pitänyt sittenkin kirjoittaa toisen blogin puolelle. No, menköön tämän kerran, koska äitimasujutut ovat osa ulkonäköä! :D

(*kaupallinen linkki)