Ehkä se on vastavalo. Ehkä se on haalistuminen. Ehkä siihen on jokin muu syy, mutta tänään olen tuntenut itseni hyvin blondiksi. Se ei missään nimessä ole huono asia, vaan viihdyn hiusteni seurassa. Hiusteni ja kissamukin, josta hörpin päivän kahviannokseni tärkeää osaa eli iltapäiväkahvia. Olen tänään miettinyt, jääkö kesäni festarittomaksi vai miten käy. Kesä kuluu sellaisella vauhdilla, että festarikausi on kohta ohi ja minä jäämässä lehdelle soittelemaan. Tammerfest olisi potentiaalinen, sillä se oli viime vuonnakin huippu.

Otin tänään käyttöön uusimman kirppislöytöni eli Marni at H&M -silkkitopin.  Sen seurani pidän farkkushortseja, joista jo höpöttelinkin. Näillä ja “bloggajashortseilla” aion selvitä tästä kesästä. Aurinkokin tarttuu hiljalleen myös muualle kuin rintakehään, mutta aamulenkkien takia olen rinnastani paljon ruskeampi kuin muualta. Levittelenkin siksi aamuisin 50-suojakertoimen tököttiä rintaani, jotta aurinko tarttuisi muualle. Sinne muualle levittelenkin sitten salaista rusketusasettani.

Tämän kesän aurinkotuoteihastukseni on muuten oikeastaan suojaöljy, mutta tässä on ruskettumista edistäviä ainesosia. Itseruskettava tämä ei silti ole, sitä ei tarvitse pelätä. Suojakerroin öljyssä on 20 eli tähän kannattaa siirtyä vasta, kun pohjarusketus alkaa olla vahva. Jos siis ihotyyppisi on suunnilleen sama kuin minulla eli et pala herkästi. Tästä tuli tällainen höpöttelypostaus, mutta näitä toivottiin lisää, joten saamanne pitää! Eipä minulla kai mitään oikeaa asiaa olisi ollutkaan. Se on säästetty sunnuntaille. ;)