Paljon onnea vaan. Paljon onnea vaan. Paljon onnea 15-vuotias Essence. Paljon onnea vaan!

Tuntuisi hassulta sanoa, että odotan jo mieheni loman loppua, mutta kun se loma sattuu huipentumaan ihan mielettömään matkaan. Ensi viikolla minä ja Noora hyppäämme lentokoneeseen ja matkaamme Berliiniin synttäribileisiin. 15-vuotias Essence lähetti minulle paketillisen meikkejä, joita aioin käyttää tämän postauksen rekvisiittana, mutta sitten mietin, mitä oikeasti tarvitaan postaukseen, jossa puhutaan Saksasta. PUHALLETTAVA JÄTTIRINKELI. Koska miksikäs ei? Jos joku ei voi elää ilman tällaista, omansa voi ostaa Clas Ohlsonilta alle kympillä. Toki tein vihreät alarajauksetkin, mutta kummasti rinkeli vie ehkä kuvissa huomion.

Synttärimatkalla aiomme:

  • syödä ja juoda hyvin. Ennen kuin tutustuin Nooraan, olin lokeroinut hänet blogin perusteella ihmiseksi, joka tilaa hampurilaisateriansa miniporkkanoilla. Kuinka väärässä (onneksi) olinkaan!
  • sekoittaa parissa minuutissa joko oman kynsilakka- tai huulikiiltosävyn Essencen Maker Shopissa. Siellä voi kuulemma skannata värin vaikkapa vaateistaan ja luoda kynsilakan tismalleen samaa sävyä. Tämä mätsäilyfriikki hyrisee jo innosta! (GROSSE, PRÄSIDENTENSTRASSE 10, 10178 BERLIN MITTE)
  • kuvailla asukuvia ilman kyllästyneitä avomiehiä, jotka pyörittelevät silmiään sopivan kuvauspaikan etsimiseen kuluvalle ajalle.
  • vertailla DIY-luomiväripalettejamme. Saimme kasata matkalle mukaan omat paletit ja odotan mielenkiinnolla, millaisen bestikseni väsäsi. Vanhan meikkipalettini koostumuksen näkee tästä postauksesta.
  • olla jäätymättä täysin, jos kohtaamme jonkun superjulkkiksen. Tällä viittaan siis surullisenkuuluisaan ROSS-tapaukseen, josta en tule pääsemään koskaan yli.
  • tuijottaa hotellimme jokaista huonetta leuka maassa, koska näin suoraan sanoen yöpymispaikkamme näyttää siltä, miltä kuvittelen yksisarvisten asuttamassa linnassa näyttävän. Odotapa vaan kuvia.

Nyt niitä parhaita Berliini-vinkkejä kehiin! Meillä on kokonainen päivä omaa aikaa tutkia ravintolasuosituksia, kuvauspaikkoja ja pakollisia nähtävyyksiä. :)