KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ ELLE-LEHDEN KANSSA

Kun opiskelin Jyväskylässä, ostin aina junamatkalle kotiin seurakseni muotilehden. Toisinaan kävin kotona niin usein, että Matkakeskuksen pienen kioskin lehtihyllyssä ei ollut mitään uutta luettavaa, sillä kolmen ja puolen tunnin matkalla Toijalaan ehtii lukea kannesta kanteen kolme ja puoli lehteä. Nykyään luen naistenlehdet kylvyssä ja pojan päiväuniaikaan. Eilen sain nautiskella uusimmasta ELLE-lehdestä laiturilla ja siinä olikin paljon kiinnostavaa luettavaa.

Selaan aina ensin lehden kannesta kanteen. Sitten luen lyhyet jutut ja tiiviit vinkkisivut päätyen lopulta ahmimaan pidemmät haastattelut ja reportaasit. Rakastan paperisia lehtiä, vaikka netissä olisi luettavaa vuorokauden jokaiselle sekunnille. Listasinkin viimeksi ison kasan syitä rakkauteeni ja ne ovat edelleen voimassa. Siksi haluan muistuttaa edullisesta tarjouksesta, jonka sain sinulle neuvoteltua. Näet sen tältä sivulta tai tämän postauksen lopusta.

Tsekkaa uudesta ELLE-lehdestä ainakin nämä osiot:

  • ELLE nyt, paljastaa tämän hetken tärkeimmät ihmiset, paikat ja tapahtumat. Uusimman lehden sivulla oli esimerkiksi Mert Otsamo, jolta ilmestyy vihdoin syksyllä uusi vaatemallisto, ja Mertsukan vieressä esillä oli Guardian of the Baltic Sea -korusarja, johon olen itse asiassa menossa huomenna tutustumaan hieman lähemmin.
  • ELLE muoti -osiossa esitellään tällä kertaa mm. kauden trendikkäin farkkumalli eli siniset, suoralahkeiset farkut ja kerrotaan samalla mistä sellaiset kannattaa ostaa. Sininen väri jäi kummittelemaan mieleeni ja vaikka ELLE kauneus -sivuilla on toki hyviä meikkijuttuja, inspiraation tämän postauksen sinisävyiseen meikkiin sain nimenomaan tuosta farkkujutusta. Nuo tuotevinkkaukset ovat aina editorial-kuvien jälkeen, joten jos kauniista kuvista syttyy ostohimo, kauden muodikkaimmat vaatteet ja asusteet on helppo jäljittää.
  • ELLE opas -osion aiheista täyttä kultaa oli tällä kerralla Kuuma lista -juttu, jossa listataan tämän hetken himotuimmat laukut. Lukemalla jutun voi ennustaa, mitä laukkuja muotibloggaajat kantavat ensi syksynä. Ehkä IKEA-kasseja?

Vaikka uusin lehti jäisikin lukematta, tutut palstat päivittyvät numerosta toiseen tuoreella sisällöllä. Uusimmassa lehdessä oli juuri oman vaatemerkin perustanut vanha pomoni Marta Valtovirta, ja ELLE-lehteä tekemässä on useampikin bloggaajakollega sisustusammattilaisesta bloginimeltään Char eli Caritasta aina pettämättömän tyylitajun omaavaan Johannaan. Olen onnekas, kun ympärilläni on näin paljon taitavia naisia! Jos koskaan tarvitsen apua missään asiassa, tunnen aina takuulla jonkun, joka on asiantuntija. Mutta hei, se lehtitarjous on voimassa enää kesäkuun loppuun asti eli toimi heti!

TILAA TÄSTÄ ITSELLESI NELJÄ NUMEROA ELLE-LEHTEÄ HINTAAN 15,90 EUROA!♥

Psst! Tilaamalla lehden kauttani osallistuu samalla arvontoihin, joissa voin voittaa 35.000,00 € päävoiton tai 5.000,00 € shoppailurahaa. Kelpaisi! :)