Itsevarmuutta. Voimaa. Vahvuutta. Niitä saan punaisesta väristä. Ivanan kesämekossa on punaista sopivan haaleana, ettei mekko pomppaa liian huutomerkkinä silmille. Kuosi on jotenkin jopa syksyinen, mutta tämä on silti ihan ehdottomasti kesämekko. Näkisittepä hihat, niin ymmärtäisitte. Meillä oli minuutti aikaa kuville ennen kuin lautta tuli, joten mekkoa ei kuvattu yksinään tällä kerralla. Jonna oli onneksi tehokas kuvaaja ja sain muutaman räpsyn muistoksi eilisillasta Uunisaaressa.

Yksi toisensa jälkeen ystäväni viettävät kesälomiaan ja minulla on seuraa myös päivisin. Ihana, kun näkee pitkästä aikaa myös niitä tärkeitä tyyppejä, jotka yleensä istuvat päivisin toimistoissa, kun minä kaipaan seuraa. Illalla minusta ei ole enää lähtemään terassille, sillä iltakuudesta eteenpäin olen käytännössä käyttökelvoton. Puhun mitä sattuu ja saatan nukahtaa ruokapöytään. Syksyllä kaikki muuttuu, kun palaan itsekin töihin. Se tuntuu ajatuksena aika kutkuttavalta.

mekko – Ivana Helsinki

takki – JC

kengät – Couleur Pourpre (saatu)

Haluaisin ehtiä tehdä kesällä vaikka mitä, mutta pelkään, että se hurahtaa ohitse niin kuin joka vuosi aiemminkin. Tuntuu, että keväällä kiukutellaan aina, ettei kesä tule ollenkaan, ja yhtäkkiä onkin syksy eikä olla ehditty käydä Lintsillä, syödä tarpeeksi jäätelöä tai hengailla rannalla. Täytyy muistaa, että ne viileämmätkin päivät ovat jo kesäpäiviä ja ne kannattaa hyödyntää. Siksi loppuviikolle on vielä paljon suunnitelmia toteutettaviksi.

Psst! Tilauslomakkeen kanssa oli Allerilla jotakin häikkää, kiitos palautteesta. Nyt lomake toimii taas TÄÄLLÄ! ♥