Leipäjuustosalaatti ja munattomat mokkapalat ovat suosituimpia hakusanoja, joilla blogiini tullaan. Niiden jälkeen ovat mm. maksimekot lyhyille ja kuivaava pesukone, mutta ruoka-aiheet kiinnostavat selkeästi. Vuoden 2011 postausta, jossa kopioin junaevääksi ostamani salaatin, googlataan koko ajan. Siksi kuvasin siitä tänään vähän nätimmän version. Ei siis millään pahalla Sonyn kämäistä, muistaakseni vaaleanpunaista pokkaria käyttävä Iina menneisyydestä! :D

Leipäjuustosalaatti

leipäjuustoa

cantaloupemelonia

punasipulia

vihersalaattia

cashewpähkinöitä

tomaattia

Leipäjuustosalaatti kasataan vihersalaattipohjan päälle. Leipäjuusto, meloni ja tomaatit paloitellaan suunnilleen samankokoisiksi paloiksi. Punasipulista tehdään aavistuksenohuita viipaleita, joita vielä pätkitään hieman. Kastikkeeksi tälle helpolle ja nopealle herkulle sopii esimerkiksi balsamico tai tämän salaatin kastike, itse käytin viikunanmakuista.

Psst! Miettikö joku, eikö ohjeeseen kuulunutkin cashew-pähkinöitä? Kuului. Unohdin ne kokonaan kuvista, vaikka ostin niitä tänään salaattia varten! :D