Vähänkään viime vuosien hiusväritrendejä seuranneina ehkä tiedättekin, että ombre-sana tarkoittaa liukuvaa varjoa tai sävyä. Edullisten meikkimerkkien kuningatar Essence lähetti minulle blogitestiin huulimeikkikynän, jolla huuliinsa voi luoda helposti liukuväriefektin. Ajattelin ensin, etten tee kynällä mitään, mutta lopulta uteliaisuus voitti. Rajasin tällä Fade Your Shade -kynällä huuleni ja sudin sitten huulten keskelle tästä postauksesta jäänyttä Kardashian Beauty -merkiltä saatua Honey Stick -huulikiiltoa niin, että kynän ja kiillon raja jäi epämääräiseksi.

Sitä voisi nopeasti ajatella, että viininpunainen kynä, joka maksaa muuten vain kolme ja puoli euroa, ja korallinen huulikiilto sotisivat keskenään, mutta lopputulos oli aika hauska ja ehdottomasti ainakin minusta kolmiulotteinen. Valitsin huulikiillon väriksi korallin, koska se sopii kirppislöytötakkiini niin kivasti. Himoitsin Odd Mollyn bomberia muutaman vuosi sitten, mutta monen sadan euron hinta hirvitti. Onneksi tämä vanhemman malliston versio osui silmiini Zadaa-sovelluksessa ja ostin sen itselleni hyvään hintaan. Mutta takaisin meikkeihin!

Tästä kynästä on kuulemma olemassa myös valkoinen versio, joka varmaankin toimii sitten huulten keskiosassa käytettynä. Tai enpä tiedä, voisiko epälooginen vaihtoehto eli väri, joka vaalenisi huulten reunoja kohti, toimia myös. Yleensähän vaaleampaa väriä pannaan huulten keskelle, jotta se loisi optisen harhan pulleammista huulista. Näyttävin liukuväri syntyy käyttämällä molempia kyniä ja niiden kanssa jotakin huulipunaa tai -kiiltoa, mutta tämä oma versioni liukuvärihuulimeikistä on jo minulle tarpeeksi näyttävä.

Ombre- eli liukuvärimeikkityylit – uhka vai mahdollisuus?

 

Psst! Hei kauneusbloggaajat ja muut kauneuden ammattilaiset, tietäisittekö, millaisella valolla kannattaisi kuvata meikkikuvia? Näissäkin sivulta tuleva vahva luonnonvalo “syö” huulten rajaa ja saa sen näyttämään kiemurtelevalta. Ärsyttävä ilmiö! :(