Tein sen! Käytin viikon ajan joka päivä huulipunaa ja totuin siihen. Tein tämän viimeksi muutama vuosi sitten. Tai siis niin luulin, kunnes ajattelin linkittää teille postauksen ja tajusin, että vuosi oli 2011. Apua, ihan naurettavan nopeasti kuluu aika. Tämänkin postauksen huulipunat on kaikki saatu. Vanhin on seitsemän vuotta vanha, mutta en suostu luopumaan siitä. No, ehkä sitten, jos huuleeni kasvaa sarvi tai kupparykelmä. Tuo Clarinsin puna taitaa olla millilleen sama kuin kuuden vuoden takaisella teemaviikolla, hyi hitto minua! Voin kurkkia teille noita sävyjä, jos tahdotte tietää, mutta keskityin kuvaamisessa enemmän väreihin kuin käytettyjen punien arvioimiseen.

   

PÄIVÄ 1 – oranssi (lisäkuvia tässä postauksessa)

Työhaastattelupäivän vaaleansininen asu kaipasi oranssia ja koska en omista oranssia laukkua, huulipuna toimi sen korvikkeena. Tämä puna on ehkä enemmänkin oranssinpunainen kuin ihan puhdas oranssi, mutta kovin kiva sävy. Voisin vaan ehkä vaihtaa jo tämän uuteen hiljalleen. Ehkä. (En varmasti ole ainoa, jolla on ällöttävän vanhoja meikkejä, enhän..?)

PÄIVÄ 2 – metallinen violetti (lisäkuvia ei valitettavasti ole)

Tämä on niin ihana sävy! Pinkin ja violetin yhdistelmä, jota on vähän vaikea kuvailla, mutta ihana se on. Sävy on aika sininen, tuo oikeanpuoleinen kuva on lähempänä totuutta kuin kuva, jossa puna on huulillani. Sopivasti kasari sävy, sanon minä.

PÄIVÄ 3 – kirkkaanpunainen (lisäkuvia tässä postauksessa)

Näitä minulta löytyy useita ihan pienillä vivahde-eroilla. On kiiltävää, mattaa, oranssiin taittavaa ja sinertävää, joka saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Valitsin punan, koska Hipanemalta saatu rannekoru pakotti. Oikeasti.

PÄIVÄ 4 – nude (lisäkuvia tässä postauksessa)

Tämä oli kiva kombo, onneksi keksin kokeilla. Kinuskisen huulipunan päälle sudittu korallinen kiilto teki lopputuloksesta kesäisen ja keveän. Sävykin saattoi olla aika sama kuin kesätakissani, jota olen viikon verran käyttänyt aika tiheään.

PÄIVÄ 5 – mattapinkki (lisäkuvia tässä postauksessa)

Hävettää tunnustaa, että tämä puna on ollut kokeilujonossa pitkään. Olisi pitänyt tarttua tähän aiemmin, sillä lopputulos oli juuri sopivan mattainen. Jos tästä etsii edullista versiota, Essencen mattakiilto tuntui aika samalta huulilla. Tässä vaan on enemmän pigmenttiä.

Mikä sävy on teidän suosikkinne? :)