Huomenta! Muistitteko siirtää kelloja tunnilla eteenpäin? On hyvin hämmentävää, kun tietokone ja puhelin päivittyvät automaattisesti, mutta keittiön seinällä oleva kello väittää väärää kellonaikaa. Tänään postauksen aiheena ovat Culottes-housut, koska tämä viikko on ollut niin keväinen. En tiedä, mitä mieltä olen caprien lähestyvästä comebackista, mutta näistä leveistä, vajaamittaisista housuista tykkään jollakin hassulla tavalla. Ehkä siksi, että minun on vaikea löytää täyspitkiä housuja, joiden puntteja ei tarvitsisi lyhentää, mutta Culottes-housut ovat heti sopivat.

Jouduin oikeasti googlaamaan, miten supertrendikkäät Culottes-housut määritellään. Ne ovat koko matkalta leveät, mutta leveydellä ei ole niin väliä. Tärkein kriteeri on, että puntti on polven yli, mutta ei nilkkaan asti. Culottesit voivat siis näyttää leveiltä shortseilta, seilorimallisilta capreilta tai vajaamittaisilta housuilta. Jennin superleveät versiot kutkuttelevat myös, mutta ne tuntuivat niin villeiltä jo ajatuksen tasolla, että päätin aloittaa tutustumisen tähän trendiin kapeammasta, hillitystä housumallista. Väriksi etsin turvallisen mustan.

Halensilta blogin kautta saadulla lahjakortilla tilaamani Happy Holly -merkin housut* vastasivat toiveitani. Hinta on housuilla niin edullinen, ettei tätä halvemmalla varmaan edes löydy vastaavia. Sen verran kuitenkin vinkkaan, että kannattaa ottaa omaa kokoa yhtä isommat, jos on yhtään enemmän peppua kuin kakkosnelosella. Tutustu samalla Happy Holly -merkkiin, jos Odd Mollyn vaatteet ihastuttavat, mutta budjetti ei anna millään periksi. Tarjolla on hyvin samantyylisiä vaatteita, tämä neuletakki* on jopa häiritsevän samanlainen kuin Odd Mollyn klassikkoneule.

Asuni yläosakin edustaa muuten aika hyvin pinnalla olevaa trendiä, jossa röyhelöt, näyttävät hihat ja paljaat olkapäät kiinnittävät huomion. Teeman mukaan valitsin kengiksi tuunaamani muulit, joita tulee tänä keväänä näkymään katukuvassa paljon. Laukusta en osaa sanoa mitään sen enempää, se vaan kolahti heti. Tyydyn vain huokailemaan. #tosirakkautta

pusero – Kenzo for H&M

housut – Happy Holly

laukku – Valentino by Mario Valentino*

kengät – H&M

En yleensä seuraa trendejä tai muotioikkuja kovinkaan orjallisesti, mutta tällä hetkellä moni pinnalla oleva asia tuntuu mieluisalta. Tykkään vaaleanpunaisesta väristä, mukavista kengistä ja tyttömäisistä röyhelöistä. Ennen ensi käyttökertaa kyllä silitän nämä trendihousuni, sillä näiden matka laukun pohjalla joogatunnilta kotiin ei tehnyt hyvää kankaalle ja karmeat rypyt näkyvät näissä kuvissa kilometrien päähän. Kaupungillahan en huomannut ryppyjä, vaan vasta näistä kuvista, mikä on ehkä ihan hyvä. Nämä pehmoiset Culottes-housut pääsivät siis jo neitsytmatkalle myös joogatunnille. Toimivat sielläkin! :)

(*kaupallinen linkki)