VUODEN EDELLÄKÄVIJÄ -EHDOKAS

Ketä olet seurannut jo vuosien ajan, kuka on kulkenut mukanasi läpi elämänvaiheiden? Tämä pitkän linjan someosaaja on jo vuosia luonut itselleen vahvaa henkilöbrändiä. Vuoden edelläkävijä -kategoriaan etsitään ehdolle vaikuttajia, jotka ovat omalla tekemisellä näyttäneet tietä muille.

Ihan oikeasti. Olen vieläkin järkyttynyt, kun Inspiration Blog Awardsien järjestäjä otti yhteyttä ja kysyi, onko okei, että minut asetetaan ehdolle Vuoden edelläkävijä -tittelin voittajaksi. Luulin koko sähköpostia ensin vitsiksi ja heitin puhelimen sohvalle nauraen. Sitten tajusin, että olenhan saanut tämän melkein kymmenen vuoden aikana useita sähköposteja, joissa olette kertoneet, miten sairaalassa luitte koko blogini läpi tai kuinka eropostaukseni sai teidät itkemään puolestani. Neuloitte lapselleni tumppuja, kun odotin esikoista. Halaatte kadulla, kun törmätään. Ei tämä ole vitsi.

Kuka ikinä minua tuon tittelin saajaksi ehdottikaan, teki minulle hyvän olo. Arvostan työtäni ja sitä pitkäjänteisyyttä, mitä näin pitkä blogiura vaatii. En nimittäin uskonut, että minulla olisi sitä. Kiitos siis Jenna, Emma, Johanna, Hanna tai kuka ikinä minut onnelliseksi tekikään. Kiitos kaikille viestejä lähettäneille ja kaikille, jotka ovat edes kerran avanneet blogini. Jos joku, te tämä kiitoksen ansaitsette. Ehdolla kanssani on monta muuta pitkän linjan bloggaajaa, joita arvostan ja ihailen. Valitkaa suosikkinne, minun ääneni taitaa mennä tänäkin vuonna blogisiskolleni.

Omaa suosikkiehdokastaan monessa eri kategoriassa voi äänestää TÄLLÄ SIVULLA! ♥