Keväällä 2017 kutkuttavat:

  • salmiakkijäätelö. Kuulun niihin ihmisiin, jotka kokeilevat uusia makuja, mutta ostavat silti jäätelökioskista minttu- tai mango-melonijäätelöpallon. Nyt salmiakkijäätelö on kuitenkin kiilannut tiensä listani ykköseksi, ainakin väliaikaiseksi. Montako kertaa olen muuten kertonut, että luulin pienenä, että on olemassa hedelmä nimeltä “mangomeloni”? Vasta jäätelön kirjoitusasu paljasti, että hetkonen – tässä on kahta eri hedelmää.
  • käsilaukut. Kenkähulluna olen nyt lipsahtanut naapuritontin puolelle ja ihastunut laukkuihin. Avaan joka aamu laukkukaappini riemulla, sillä sen perältä löytyy usein jotakin unohtunutta. Pikkulaukku kulkee kivasti mukana, kun pojan rattaisiin saa kaiken, mikä ei mahdu laukkuuni. Uusin kevätlaukkuni näkyykin näissä kuvissa. Siinä on trooppinen kuviointi, vaikka muuten laukun malli on aika klassinen.

  • huulipunat. Kitisen aina, miten pitäisi opetella käyttämään huulipunia, kun niitä putkautellaan koko ajan postiluukustani. Nyt huomasin, että mukanani kulkee koko ajan puna ja laitan sitä jopa huulilleni. Mistä muutos syntyi? En tiedä, mutta tykkään tästä suunnasta, mihin ollaan menossa.
  • Sherlock Holmes. Ensin katsoin Eggs Benedict Cucumberin (eli Benedict Cumberbatchin) Sherlock-sarjan Netflixistä. Rakastuin. Sitten siirryin Jonny Lee Millerin Elementary-versioon sarjasta. Rakastuin lisää. Nyt harkitsen, että lähden etsimään alkuperäisiä Sherlock-tarinoita kirjamuodossa jostakin. Tuossa hahmossa on jotakin äärettömän kiehtovaa!

  • farkut, jotka eivät ole pillit. Pitkän, pitkän kauden jälkeen pillifarkku alkaa vihdoin kyllästyttää. Käytän niitä edelleen kotona tai jos puen ylipolvensaappaat, joiden varsien sisään täytyy mahduttaa puntit, mutta muuten tökkii pahasti. Etsinnässä olisi pari täydellisiä mom jeanseja, mutta en tiedä, mistä löytäisi farkut, jotka ovat tiukat pepusta ja vyötäröltä, mutta reisissä olisi tilaa.  Mahdoton tehtävä?
  • porkkanaraaste. En ymmärrä, mitä tapahtui, mutta syön pari kiloa porkkanaa viikossa nykyään. Kyseessä voi olla jonkinlainen puutostila, sillä olen kuullut, että ihmisen tekee usein mieli sellaista ruokaa, joka sisältää jotakin, mistä elimistöllä on vajaustila. Miten vaan, mutta olen koukussa porkkanaraasteeseen ananaspaloilla! Ysäri palasi näköjään myös lautaselleni.

Mikä teitä kutkuttaa tänä keväänä? :)

(kengät saatu New Balancelta)