Niitä myydään nimellä samettiset sandaletit. Niissä on trendikäs muotoilu, mutta pirun rumat tekojalokivet. Tai siis kenkiin on harsittu huolimattomasti litteät muovikilluttimet. Ehkä killuttimien takia kengät myytiin ALE-osastolla. Onneksi tilasin ne ja onneksi uskalsin tarttua saksiin. Niks-naks vaan ja killuttimet saivat lähtöpassit. Jokainen toki eri määränpäähän, sillä enhän halunnut niiden liittoutuvan yhdessä minua vastaan. Samettista pintaa piti vähän parannella nyppimällä langanpätkiä ja solmukohtia pois, mutta tunnelin päässä näkyi jo valoa.

Muulit eli mulet ovat tänä keväänä jokaisen muotitietoisen jalassa. Keväinen Helsingin keskusta sai minut jo koekävelemään omat kenkäni, mutta jos sinulta puuttuvat vielä nämä kengät etkä tahdo tuhlata niihin satasia, harkitse tätä temppua. Oikeasti näiden kanssa kuuluisi pukea puhdasveriset ysärifarkut, mutta Muumi-teemainen vaatetus vei tällä kertaa voiton. Koska millainen sunnuntai olisi sunnuntai ilman Muumeja? ;)