HEP! Ja sunnuntaiaamun oma aika alkaa. Sen sijaan, että siivoaisin, kirjoittaisin rästipostauksen, kirisin kiinni erään tekstin deadlinea tai pakkaisin vihdoin loput joulukoristeet varastoon, lasken itselleni kylvyn. Tänään en jaksa olla aktiivinen. Kaipaan rentoutumishetkeä lämpimässä aivan yksin. Keitän itselleni kupin kahvia ja luen kuplien seassa uusinta Elleä. Se tulee minulle, koska bloggaan Allerilla. Jos Olivia-lehti olisi vielä olemassa, olisin valinnut vapaakappalelehdekseni sen. Joskus on jopa ikävä.

Tuli mieleen, kun joku joskus kysyi, onko minulla normaalia kahvinkeitintä, kun blogissa vilkkuvat kahvikapselit ja pöllyää murukahvi. Aina suodatinkahvia ei ole, mutta pyrin pitämään sitä aina kaapissa. Vanhemmat sukulaiset kun eivät aina suostu edes maistamaan toisenlaisia kahveja, vaikka yritin selittää, että kahvikapselikin on vain uusi tapa pitää kahvi tuoreena, kun taas kahvipurkissa, jota avataan parhaimmillaan useita kertoja päivän aikana, ilma pitää huolen, että kahvipurujen tuoreus vähenee koko ajan.

Tällä hetkellä sekoittelen kahvini joululahjaksi saamistani VITUN HYVÄ KAHVI -puruista ja Pirkka Parhaat -sarjan kahvista. Puolet ja puolet on hyvä suhdeluku, silloin kahvista tulee voimakasta, mutta pehmeää. Kylvyn jälkeen kuivaan itseni isoon pyyhkeeseen, jonka sain joululahjaksi. Niin, nekin oli tarkoitus kuvata videolle, mutta nyt lahjat ovat ympäri kotia enkä edes muista, mitä kaikkea sain. Tämä vain muistuttaa siitä, että suunnitelmat pitäisi toteuttaa heti eikä kohta, sillä muuten ne unohtuvat. Siitä syystä lähden tänään luistelemaan, koska voi olla, että ensi viikolla ei enää pysty. Kivaa sunnuntaita! :)