OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oikeasti hetki kannella oli sininen, mutta taivaanrannan vaaleanpunainen toimi kauniina aksenttivärinä. Asukuvia olisi muutamatkin varastossa, mutta tämä aamu oli niin hektinen ja kamala, että tekee mieli postata jotakin rauhoittavaa. Nukuin melkein pommiin aamulla ja söhelsin muutenkin kaikkea mahdollista. Säästän äitiysavautumiset toisen blogini puolelle, mutta sanonpahan vaan, että loman jälkeen arki tuntuu joskus erityisen ärsyttävältä. Varsinkin, jos lapsi järjestää raivokohtauksen parturissa.

Totuttelen tässä juuri uusiin hiuksiini. Pojan hiuksiin ei lopulta koskettu, mutta omistani lähti paljon mittaa. Eilinen kiukuttelu pitkästä polkasta ei ollut kehujenkerjäystä, vaan turhautumisen purkamista, mutta nyt on kaikki hyvin. Ette ehkä osaa odottaa, millaiseen hiusmalliin lopulta päädyin. Postailen risteilykuvat ensin pois alta, mutta lupaan paljastaa pian, millaiseen tukkaan rakastuin. Hoin vaan tuolissa, että “leikataan lisää” ja “vieläkin lisää”. Nyt on kevyt olo! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siellä se näkyy. HELSINKI.