Viikon paras ostos oli ripsipidennyksille suunniteltu puhdistusvaahto. Ripsipidennykseni ovat JB Lashes -merkkiä, joten ostin saman merkin puhdistusaineenkin. Näitä myy ripsiteknikkoni, ja onneksi hänellä oli vielä kaksi pulloa jäljellä ennen kuin lähdin joululomalle. Luomivärit lähtevät tällä hyvin, rajauksiin en ole vielä vaahtoa kokeillut. En juurikaan rajaa silmiäni ripsipidennysten kanssa, kun nämä ovat muutenkin niin näyttävät. Harkitsin, josko seuraavaksi kokeilisin vielä millin lyhyempiä ripsiä, mutta asiasta täytyy keskustella, koska ripsien pituus vaikuttaa niiden pysyvyyteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras markkinointipommi räjähti oikeastaan jo alkukesästä, kun kansa rakastui Yves Rocherin hohdepuuteriin, mutta sitä ei saanut mistään. Puuteria valmistettiin rajoitettu erä kesäksi, mutta kaikki puuterit myytiin jo toukokuussa loppuun. Sain oman purkkini PR-toimistolta ja arvatkaapa, oliko tämä loppuunmyyty jo silloin? KYLLÄ. Luin eilen sattumalta Sannin postauksen ja heti perään toisen ymmärtäen, miten hassusti tässä oikeasti olikaan käynyt. Harmi, ettei tätä enää saa, mutta toivon salaa tuotteen palaavan täksi kesäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras sääilmiö eli aurinko suvaitsi ilmaantua paikalle heti, kun joulu oli ohi. Valkoista joulua toivoneena ärsyynnyin toki mustasta ja sateisesta joulusta, mutta tämä valoterapia auttaa näköjään jälkikäteenkin. Olemme seikkailleet ipanan kanssa mummolan pikkumetsässä ja tehneet pulkkaretkiä muutamankin kerran päivässä. Toivottavasti kaunis sää jatkuu vielä mieheni loman ajan, mutta tuskinpa. Tai siis pessimisti ei pety, tiedättehän?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras nostalgiatuote löytyi Tokmannin ihonhoito-osastolta. Käytin NIVEAn “nenälappuja” teininä kunnes en enää muista nähneeni niitä kaupoissa. Nyt tuote tuli mieleeni erästä kosmetiikkaryhmää selatessani ja kauppareissulla löysinkin paketin lappuja. Näiden idea on siis se, että suihkun tai saunan jälkeen, kun ihohuokoset ovat auki, lappu taputellaan nenälle, otsalle tai leualle, sen annetaan kovettua ja lopuksi se repäistään irti. Mitäs sitten? Sitten voi ihailla, kuinka varsinkin nenälapussa on rivi ihohuokosista irronneita mustapäitä pystyssä. Ah, miten ällöttävän addiktoivaa! Rakastaahan joku muukin näitä? :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA