90-luvun-tyyli-moumou

toppi – H&M

takki – Odd Molly

farkut – H&M

kengät – Adidas

kaulakoru – Asos

tuoksu – Tommy Hilfiger

Vuoden viimeinen haaveasu rakentuisi sellaisten asioiden ympärille, jotka nousivat pinnalle vuonna 2016. Eräänä tärkeänä elementtinä olisi pilottitakki. Myös farkut, jotka olisivat vyötäröltä korkeat ja istuisivat rennosti (aka mom jeans) olisi pakko valita osaksi asua. Lyhyet topit ja paidat jatkoivat voittokulkuaan, mistä ehkä päättelen, että napakorut saattavat palata pian muotiin. Kengiksi valittaisiin hurjan comebackin tehneen Adidaksen Gazelle-tennarit, jotka pelastivat ihmiset Superstar-kyllästymiseltä. Kaulaan ripustettaisiin choker-koru, joka viimeistään veisi ajatukset takaisin 90-luvulle. Ennen uloslähtöä suihkaistaisiin ranteisiin klassikkotuoksun uutta versiota. Siinäpä se!