OLYMPUS DIGITAL CAMERA moumou-sohvaOLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou-joulukuusiOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuusenkoristeet odottavat paperikassissa ikkunalaudalla, että pieni poika herää päiväunilta. Villalankapukit ja joulukirjat etsivät vielä paikkojaan. Muuten alkaa olla valmista, sillä lahjat eivät tänä vuonna taida päätyä kuusen alle meillä kotona, vaan vasta mummolassa. Oloni on aivan kaamea ja pelkään olevani keskiviikkona niin kipeä, etten pysty viemään poikaani muskarin joulujuhlaan. Tänään täytyy ainakin jättää pikkujoulut väliin. Mieheni laittoi kuusenlatvaan tähden ennen töihinlähtöään ja loput koristelut hoidamme me ipanan kanssa tämän illan aikana. Ohut puuvillamatto vaihdettiin pörröisempään karvalankamattoon aamulla. Joulutunnelma astui sen myötä ovesta sisään ja jäi toivottavasti meille asumaan ensi vuoteen asti. Kunhan paranen tästä, kaikki tulee olemaan täydellistä. :)

(viltti saatu Alpalta, norsu ja ananas Kiddowilta)