Ah, kyllä äiti tietää! Siis en minä, vaan oma äitini. Olen jo kahden flunssan aikana kokeillut C-vitamiinin ja sinkin yhteistehoa ja todennut, että normaalisti jopa kolmeenkin viikkoon venyvä kuumeeton flunssa tulee sairastettua loppuun alle viikossa. Koska tänään on tärkeä päivä, lepäsin kunnolla, nautin poretablettina tehokaksikkoa ja avasin nenäni mentholsuihkeella. Nyt tuntuu kuin en olisi ollutkaan kipeä! Muutaman tunnin päästä on poikani joulujuhla, mutta aamupäivän hengailin kotivaatteissa. Paketoimme joululahjoja ja katselimme jouluelokuvia telkkarista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noista kotivaatteista on pakko mainita muutama juttu. Ihanan pehmeä neuleeni on kokonaan kashmiria. En ole ennen omistanut kashmirvaatteita ja nyt ihmettelen, miksi niin on ollut. Ehkäpä hinnan vuoksi? Toivottavasti tämä kestää hyvänä pitkään. Neuleeni kaveriksi puin mustien skin pantsieni tummanvioletit serkut. Nämä ovat maailman mukavimmat jalassa ja aion hankkia kaikki värit, mitä vaan ikinä myyntiin tulekaan. Kirkkaanpunaisia odotellessa, niitä en aikanaan tajunnut ostaa eikä niitä ole enää myynnissä. Valitettavasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – H&M

pitsitoppi – H&M

leggarit – KATRI NISKANEN

Tässä vaiheessa joku taitaa jo pyöritellä silmiään, kun otsikossa puhutaan huulimeikeistä mutta minä höpötän talvineuleista. Sain blogin kautta testiin Essence-meikkejä, joista löysin heti muutaman suosikkituotteen. Näitähän myydään Tokmannilla, mutta vaikka käyn siellä usein, en ole koskaan ostanut näitä kokeiluun. Matt Matt Matt -huulikiilto on nimensä mukaisesti mattapintainen, mutta sen koostumus ei ole missään nimessä kuiva. Sain kokeiltavaksi kahta sävyä, mutta en tiedä, kumpi minulle sopisi paremmin. Vaaleampi on la vie est belle ja tummempi girl of today. Kuvasin molemmat huulillani vierekkäin, jotta sävyjä olisi helppo vertailla. Hintaa näillä Essence-huulikiilloilla on muuten alle 3€ kappale.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kumpi mattahuulikiillon sävy on minulle parempi?