KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ INSTRUMENTARIUMIN KANSSA

Palatkaamme vielä kerran Pariisiin ja muotiviikkohulinaan. Julkaisin jo reissusta matkapäiväkirjan, kahvikatsauksen sekä kattavan muotianalyysin, mutta nyt näette, millaisia tyylijuttuja bongasin. Ne on tiivistetty kolmeen lyhkäiseen videoon. Videot on tekstitetty, joten ne voi katsoa äänettömällä vaikka bussissa. Tykkään tästä tekstitystavasta, sillä selaan usein puhelinta jossakin, missä en kehtaa katsella äänien kanssa kissavideoita tai muitakaan pätkiä. Pariisista napsimani kuvamateriaali on kaikki jo käytetty, joten saatte keskittyä videoihin ihan täysillä. Kommentoikaa toki postauksen alle, mitä tykkäsitte tällaisesta tiivistetystä vloggailusta.

Videotouhu oli niin koukuttavaa ja nämä lopputulokset niin hienoja, että harkitsin jo ostavani itselleni oman kuvausmestarin, jolle toimittaisin kuvaamani videoklipit ja ohjeet kerran viikossa, jotta saisin julkaistua videoita blogini ohella tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä kuvailen kyllä klippejä suurien suunnitelmien velloessa, mutta 99 % niistä jää julkaisematta, kun editointiin ei vaan ole aikaa. Tai siis kun minulle ei riitä, että klipit leikataan ja liitetään yhteen, vaan tahtoisin tehosteita, musiikkia ja muuta visuaalista karkkia. Siispä jättikiitos ja jättipahoittelut Jyrkille, joka joutui kokemaan, millaista on kuvata kolme päivää ihmistä, joka juo koko ajan kahvia, kertoo irstaita vitsejä eikä osaa noudattaa ohjeita ja tuijottaa hiljaa eteensä kuvituskuvaa varten kahta sekuntia kauempaa! :D