OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö joskus, miten isoon kokonaisuuteen keskittyminen voi mennä pyllylleen, kun jokin pieni yksityiskohta on ihan pielessä? Pahoittelen siis heti alkuun tuota yllä olevaa kuvaa. Se on ainoa, josta ripset näkee suoraan edestä, mutta en olisi tahtonut julkaista sitä, sillä siitä näkee valitettavasti myös sen, kuinka rumasti uusi meikkivoiteeni rullaantuu ja kasaantuu iholla päivän aikana. Purkki lensi heti kuvausten jälkeen roskiin, kun koneella huomasin tämän ärsyttävän ilmiön. Postauksen aiheena ovat kuitenkin ripseni ja ripsipidennykset, joten ehkä tästä meikkikatastrofista selvitään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kokeillut sekä hyviä että huonoja ripsiä. Huonoimmat kokemukset olivat liian pitkistä ja väärällä kaarevuudella tehdyistä ripsistä. Ammattilaittajan pitäisi osata valita asiakkaalleen sopivat ripset, mutta kaikilla tätä taitoa ei ole. Myös kasvusuunta on huomioitava, jotta ripset kestävät pitkään. Ripsipidennysmateriaalejahan voi tilata vaikka ulkomailta kuka tahansa ilman koulutusta ja ripsiä liimailla vaikka naapurin Perttu, mutta siinä ottaa samalla aikamoisen riskin, jos vaikkapa aiheuttaa asiakkaalle huonolla liimalla silmätulehduksen tai jotakin vielä pahempaa. Minun ripsimestarini on tehnyt onneksi ripsiä jo seitsemän vuoden ajan ja ammattilaissarjoilla koko ajan itseään paremmaksi kouluttaen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kestävät ripset minulle on laitettu kahdesti elämäni aikana. Ensimmäiset teki Tampereella tyttö, joka ei kai enää tee ripsiä. Ainakaan en löytänyt häntä paikan ajanvarausjärjestelmästä. Nämä uusimmat ripseni teki Reetta, joka lupasi kaikille Helsingin Bio Sculpture -hoitolaan Lönnrotinkadulle hänelle ensilaiton varaaville ripset 85 euron hintaan. Tarjouksen saa mainitsemalla blogini nimen, kun varaa ajan Reetalta 20.11. mennessä numerosta 0442779646. Omien kokemusteni mukaan Helsingin keskustassa on vaikea saada laadukkaita ripsiä noin edullisesti, näidenkin normaalihinta on 110 euroa. Reetta tekee ripset JB Lashes -merkin tuotteilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päädyin takaisin “ripsikoukkuun”, kun huomasin, miten paljon aamuja nopeuttaa, kun voi lähteä ovesta ulos vaikkapa pressipäiville heti herättyään. Kulmien kestovärjäys ja ripsipidennykset riittivät kesällä, mutta ilmojen kylmetessä joku ohut CC-voide tai vastaava on pakko ottaa mukaan aamumeikkiin. Muuten poskeni hehkuvat punaisina kuin pultsareilla. Halusin ripsistäni luonnolliset ja nyt ne näyttävätkin siltä, että olisin löytänyt hyvän ripsivärin eivätkä siltä, että olen drag queen. Kaarevuudeksi valittiin C. Pisimmät ripseni silmien ulkonurkissa ovat vain 10 milliä pitkiä ja sisänurkkaa kohden ripset lyhenevät 8-millisiksi.

Lämmin suositus luonnollisille ripsipidennyksille laiskalta äidiltä, joka suosii äkkilähtöjä ja nautiskelee, kun saa olla pari tuntia tekemättä yhtään mitään, kun joku liimaa ripsiä pakoilleen. ;)