Yllätin itseni haaveilemasta omasta työhuoneesta. Tai oikeastaan siitä, ettei postauksia tarvitsisi kirjoittaa läppäri olohuoneen lipaston päällä samalla 2-vuotiasta lasta sivusilmällä vahtien. Olisipa huone, jonne voisi sulkeutua tunniksi illalla, kun mies saapuu töistä. Huoneessa saisi olla inspiroiva sisustus, jollaiseksi myös äänieristys lasketaan. Haluaisin palata käyttämään iMac-konettani ja katsella kuvia suurelta näytöltä ihan rauhassa. Tahtoisin opetella käyttämään Lightroomia ja muutenkin taas keskittyä enemmän siihen, mitä rakastan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen pukeutunut harmaaseen väriin päästä varpaisiin suunnilleen viikon ajan. Tuon paidan sain aikanaan Choies- tai SheInside-yhteistyönä ja se on edelleen kovassa käytössä. Muuten en noita Kiina-kauppoja enää tue, se ei vaan tunnu oikealta. Farkut ostin Cubukselta. Niissä on juuri sopivat puntit minulle, joten luultavat nämä on tarkoitettu vajaamittaisiksi. Karvavuoriset Timberlandit taas sain muistaakseni mieheltäni joululahjaksi parisen vuotta sitten. Siitä tulikin mieleeni, että täytyypä etsiä ne keltaiset klassikkokengätkin jostakin. Tiedän omistavani sellaiset, mutta en muista, missä varastossa ne ovat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohta on jo viikonloppu. Mihin tämä aika oikein katoaa? Perjantaina juhlitaan, mutta en ole tainnut kertoa, että lauantaiaamuna karkaankin perinteiselle mökkireissulle muutaman elämäni naisen kanssa. Bussimatkalla Forssaan ehdin juoruta Jonnan kanssa ja ehkä jopa lukea naistenlehden. Tai lyhyen pokkarin! On kutkuttava ajatus lämmittää sauna ja pulahtaa hyiseen veteen hyvässä seurassa. Olen viime viikkoina päässyt menemään monta kertaa enkä voi olla muuta kuin onnellinen, että vierelläni on mies, joka ymmärtää, että tarvitsen kotihoidolle vastapainoksi menemistä ystävien kanssa. Tuntuu, että blogiakin on helpompi päivittää, kun pääsee välillä hakemaan inspiraatiota muualta kuin kotoa neljän seinän sisältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt jatkan armotonta sovitusrumbaa, sillä huomisen The Blog Awards Finland -tapahtuman asu on edelleen täysin mysteeri. Tiedän jo meikin ja kampauksen, mutta pitäisi keksiä niihin sopiva vaatteet. Olisikohan ihan typerää laittaa punainen mekko, jos hiukset ovat vaaleanpunaiset? Ehkä etsin vaatekaapistani suosiolla jotakin mustaa. Sen kanssa kun on onneksi vaikea mennä metsään. Ehkä tästäkin kriisistä selvitään kuten aina ennenkin. Jos en keksi muuta, puen saman mekon, joka ylläni oli Gloria Fashion Show -iltana. Se on ihanan rento päällä! :)