Viikon paras päivä on tänään. Kansainvälisen tyttöjen päivän tarkoitus on muistuttaa siitä, miten tytöt ympäri maailman kohtaavat syrjintää ikänsä ja sukupuolensa vuoksi. Päivän voi myös nähdä juhlapäivänä, joka nostaa tapetille tyttöjen voimaa ja saavutuksia. Tänä vuonna kampanjoidaan lapsiäitiyttä vastaan, kannattaa lukea tämä Iinan postaus aiheesta. Tästä tulikin mieleeni, että on minun vuoroni kirjoittaa kirje kummitytölleni. Kaikki aihetta koskevat postaukset ovat näköjään poistettujen joukossa, joten voisin kirjoitella aiheesta joskus uudelleen blogiin, kun se aikanaan tuntui kiinnostavan monia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras maku on salmiakki ja se löytyy D-vitamiinitableteistani, joiden nimi on Musta Aurinko.  Yleensähän käytän vitamiinisuihkeita, mutta karkinhimoissani päädyin ostamaan nyt tällaisia. Oikeastihan tämä vitamiinikeskustelu ketuttaa ja rankasti. Suositukset ovat ihan alakanttiin ja vitamiinivalmisteista imeytyy kuulemma vain murto-osa. Minun ikäiselläni vuorokausisuositus on ruoasta ja D-vitamiinivalmisteista yhteensä 10 µg. Tasaisin väliajoin kuitenkin lääkärit avautuvat julkisuudessa siitä, että minimisuosituskin on aivan liian matala. Siksi ostin salmiakinmakuiset tabletit suosiolla 30 µg vahvuisina, vaikka nyt mietin, olisiko suosiolla pitänyt valita vahvuudeksi jopa 50 µg.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ostos oli jättipurkki NIVEA Creme -voidetta. Suunympärysihottumani puhjettua sain sen kuriin hylkäämällä hetkeksi luonnonkosmetiikan kokonaan ja siirtymällä voitelemaan ihoani NIVEA-tuotteilla. Käytän sarjan puhdistusmaitoa ja tätä voidetta eniten, mutta päivinä, joina iho tuntuu todella kuivalta (ja sellaisiahan on talvella tulossa usein) poistan meikitkin kosteusvoiteella. Siksi isompi purkki tuntui järkevältä sijoitukselta, ettei pienempiä tarvitse ostaa joka viikko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras kriisi koskee perjantaita, kun The Blog Awards Finland tulee taas. Pukukoodi on tumma puku enkä tiedä yhtään, mitä pukisin ylleni tai mitä tekisin hiuksilleni, sillä haluaisin ehkä ylleni jotakin värikästä, mikä taas tarkoittaa sitä, että vaaleanpunaiset latvat pitäisi naamioida tummanruskeiksi. Onneksi saan avukseni ammattikampaajan, niin ei tarvitse stressata tukkajuttuja niin paljon. Nina, perjantaina mennään taas ja vähintään yhtä kovaa kuin alla olevan kuvan Gloria Fashion Show -iltana! ;)

guest135net_0

(laukku saatu Olympukselta)