OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenta! Niin vaan tämäkin viikko alkaa olla ohi, mutta vielä löytyy asiaa jaettavaksi. En tykkää yhtään käyttää ripsipidennysten kanssa voimakasta silmämeikkiä. Silmänalukset kyllä häivyttelen vähemmän turpeiksi ja sinertäviksi. Saatan myös lisätä alaripsiin ripsiväriä, mutta siihen se sitten jääkin. Ripset eivät kestäisi niin kauan hyvinä, jos muutaman kerran viikossa hinkkaisin niiden vierestä pois luomiväriä tai rajaustussia. Siksi pitäydyn tummemmissa huulimeikeissä parhaillaan kuluvan ripsipidennyskauteni aikana ja siitä aiheestahan on aina toivottu postauksia. Listasinkin nyt kolme parasta kikkaa, jos et vielä tiedä, millä saa huulimeikin kestämään hyvänä tunti toisensa jälkeen. Kestävä huulimeikki takaa sen, ettei juomista ja syömistä tarvitse juurikaan stressata päivän aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytä huulilla pohjustustuotteena valokynää. Valokynällä kannattaa värittää koko huulet ja vähän huulten rajojen ylikin, sillä ihon sävyä hieman vaaleammat reunat saavat huulet vaikuttamaan pulleammilta kuin mitä ne oikeasti ovat. Valokynä jättää huulipunalle mattaisen pohjan, jonka päällä läpikuultavammankin punan sävy toistuu paremmin kuin suoraan huulille levitettynä. Puna myös tarttuu valokynän päälle paremmin kuin puhtaille huulille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rajaa huulet, mutta väritä niitä kynällä myös enemmän. Piirrä huulipunan sävyä vastaavalla huultenrajauskynällä huulten rajat esiin. Jatka sen jälkeen kevyesti värittäen kohti huulten keskiosaa. Näin puna kestää koko päivän paremmin. Levitä sitten huulipuna huulille. Tässä postauksessa on tahallisesti käytetty “anonyymejä” tuotteita, sillä kestävin huulipunani oli hukassa ja valokynissä tai huultenrajauskynissä en ole huomannut suuriakaan eroja, joten niiden merkit ovat yhdentekeviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puraise ylimääräiset punat pois paperiin. Puraisuun käy nenäliina, vessapaperi tai talouspaperi. Kunhan vaan ylimääräiset punat saadaan pois. Sitten huulimeikki alkaakin olla valmis. Näitä vinkkejä hyödynnän seuraavan kerran vajaan viikon päästä, kun The Blog Awards Finland järjestetään. Viime vuonna laiskotti liikaa ja jäin mieluummin kotiin nyhjäämään, mutta tänä vuonna skumppahammasta kolottaa niin, että nappaan Reetan sekä Ninan kainalooni ja suuntaan juhlimaan. Nyt toivottelen ihanaa viikonloppua kaikille! Löytyykö teiltä lisävinkkejä, joilla syntyy kestävä huulimeikki? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Kokeilin ensimmäistä kertaa kaulaani tuollaista kapeaa huivia eli skinny scarfia. Ei kyllä tullut yhtään skinnympi olo, sillä huivi ei hoikentanutkaan! :D