KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ K-RUOAN KANSSA

P6060191

Kardashian Beauty -kosmetiikkaa on mainostettu niin, ettei kukaan ole voinut välttyä kuulemasta siitä. Mutta tiesittekö, että tuotteita myyvät yksinoikeudella vain K-citymarketit? Jäätävän kauniit siskokset Kim, Khloé ja Kourtney Kardashian suunnittelivat oman kosmetiikkasarjan, koska “he eivät löytäneet sopivia tuotteita itselleen muista meikkisarjoista”. Kliseistä? Kyllä. Kiinnostaako meitä syy sarjan keksimiseen? Ei. Pääasia on, että meikkituotteet kehiteltiin, koska ne ovat ihania! Visuaalisesti hyvännäköisen kosmetiikkasarjan tuotteet ovat toimivia, mutta kuten kaikissa sarjoissa, jotkin tuotteet toimivat muita paremmin ja heikkojakin kohtia on. Ruoditaan niitä kohta.

kardashian beauty

Samaa sävyä telkkarista tutun K-perheen kanssa olevana arvostan sitä, että voin googlettaa kunkin siskoksen lempituotteet ja todeta, että ne sopivat myös minun kasvojeni sävyihin. Kohteliaisuudesta muitakin kuin oliivi-ihoisia nappisilmiä kohtaan kosmetiikkasarja sisältää tietysti kaikensävyisille naisille sopivia meikkituotteita. Minä innostuin vaan luonnollisesti varsinkin näiden ruskeasilmäisten naisten suosikkituotteista ja pääsinkin valitsemaan kaikista parhaat tuotteet teille arvottaviksi. Arvonta löytyy postauksen lopusta.

moumou kardashian beauty

Sain valita itselleni kokeiluun tuotteita ja nyt esittelen niistä suosikkini lyhyiden arvioiden kera. Postauksen kuvien meikit on luonnollisesti toteutettu tuotteilla, joista kirjoitan. Aloitetaan parhaasta eli Touch Tones -luomiväripaletista. Värejä oli sekä mattana että helmiäisenä tummasta vaaleaan. Pigmenttiä tulee kivasti ja sävyt sopivat keskenään yhteen. Myös Intimate Spotlight -korostusväri oli mieleeni. Sen koostumus on jotakin puuterimaisen ja voidemaisen väliltä, joten levittyvyys oli hyvä. Radiant Ombré -poskipuna oli vähiten paras testaamistani tuotteista. Väriä ei saanut oikein irti edes tummimmasta kohdasta.

kardashian beauty moumou

Silmämeikki viimeisteltiin Eyebrow Tamer -kulmien kiinnitysgeelillä, jossa on kaikista kokeilemistani kulmakarvageeleistä eniten pigmenttiä. Tykkään! Stroke of Midnight Mascara -ripsivärikin lunasti lupauksensa. Minulla on ripsipidennykset silmissäni, joten aivan näin näyttävää lopputulosta ei muutamalla ripsarikerroksella saa. Ripsivärin testasi puolestani samanlaisen ripsarimaun omaava ystäväni, itse kokeilin tätä alaripsiini. Ripsiväri sekä pidentää että tuuheuttaa ripsiä lupauksensa mukaan. Houkuttelevat huulet on Kardashianien käyntikortti, joten odotukset Honey Stick -huulikiillolle olivat kovat. Sopivasti tahmainen kiilto antaa hyvin väriä huulille eikä glitteriäkään ole liikaa. Tämä ja luomiväripaletti nousivat suosikeikseni.

P6060121

Mitäpä kosmetiikkapostaus olisi ilman arvontaa, joten pyöräytetäänpä sellainen kesäkuun kunniaksi käyntiin yhteistyössä Ruokakeskon kanssa. Upean kesäinen Kardashian Beauty -palkintopaketti sisältää viisi suosikkituotettani sarjasta ja ne ovat samat, jotka tässä postauksessa ja tuossa alla olevassa kuvassa esiintyvät lukuun ottamatta tuota  Radiant Ombré -poskipunaa. Arvontapalkintopaketteja arvotaan yksi kappale ja paketin arvo on n. 85 euroa. Osallistuaksesi arvontaan, kerro tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä on sinun mielestäni Kardashian Beauty -kosmetiikkasarjan kiinnostavin tuote. Tuotteita voi selailla tällä sivulla.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 12.6.2016 kello 22:00 asti, minkä jälkeen kontaktoin voittajan henkilökohtaisesti ja kommentoin hänen osallistumiskommenttinsa alle. Jätäthän siis kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! ;)

P6060083