OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässäpä näky, jota katselin lauantaina muutaman tunnin ajan. Olin jo vähän aikaa kiukutellut oman hiusvärini kasvattamisen kanssa ja kyselin teiltäkin apua pulmaani. Moni mainitsi Balayage-raidat, kun kerroin, että muutosta saisi tulla vain latvaan, jota olen kasvattamassa pois. Juttelin sitten kampaajaystäväni Teemun kanssa ja nähtyään Pinterest-kansioni, hän lupautui toteuttamaan suunnitelmani ruusukultaisista latvoista työpaikallaan Session Salon -kampaamossa. Niin minä sitten matkustin junalla Tampereelle, nappasin Ruohonjuuresta piparminttusmoothien evääksi ja istahdin tuoliin hyvästelemään tylsät, tasaväriset hiukseni.

balayageOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teemu maalasi hiuksiini paksuhkot raidat käsin, jotta lopputulos olisi luonnollinen. Paransimme värin vaikuttaessa maailmaa ja kuuntelin kampaamon edustamaa KEVIN.MURPHY -filosofiaa. Opin mm. sen, ettei merkillä ole lainkaan hiustenpidennyksiä, sillä ne ovat epäeettisiä eivätkä siksi sovi brändin aatteisiin. Merkki on myös PETA:n Cruelty Free -listalla, mikä on tietysti iso plussa. Sain uuden hiustyylin lisäksi mukaani muutaman uusille hiuksilleni sopivan tuotteenkin. Hoitoainepesujahan olen harrastanut jo useamman kuukauden, mutta nyt pääsen jatkamaan harrastustani KM-tuotteella. Tähän asti käytössäni on ollut Matrix.

Teemu teki minulle uuden tukkatyylin kaverihinnalla eli ilmaiseksi, mutta jos asuisin Tampereella, hän saisi minusta kanta-asiakkaan. Valitettavasti vaan asumme eri kaupungeissa. Mutta höpötys sikseen. Haluatte varmaankin nähdä jo uudet latvani? Pituuttakin lähti vähän, mutta hiukseni ovat silti pitkät, mikä on outoa, sillä luulin hiusteni olevan jotenkin paljon lyhyemmät. Tästä tuli täydellinen värjäys oman hiusvärin kasvattamisen ajaksi. RAKASTAN NÄITÄ RAITOJA! ♥

Balayage-raidat