P6060125

Hyvää huomenta! Vielä on pitkälle iltaan asti aikaa osallistua Kardashian Beauty -kosmetiikkapaketin arvontaan. Sitä vaan tulin muistuttelemaan nopeasti. Huomiselle olisikin sitten luvassa reseptijuttuja, sillä leivoin ensimmäisen raakakakkuni. Tilanne on siitä harvinainen, että kerrankin tiedän etukäteen, mitä blogissa ensi viikolla tapahtuu ja voin paljastaa, että postauksia tulee ilmestymään ainakin kahvinrakastajille. Myös perjantainen skeittauskokeiluni tulee päätymään julkisesti. En lentänyt asfalttiin viidesti turhaan, joten toilailut täytyy julkistaa myös blogin puolella. Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

P6060126

Psst! Kardashian Beauty -postauksen mekosta tuli kommenttiboksiin muutamakin kysely. Se on Mert Otsamon monitoimimekko ja kyllä – kuka tahansa voi ostaa tällaisen nettikaupasta. VIHDOINKIN.